Organizatorii cupei mondiale de longboard, investitori în Pasul Vâlcan

Cei care au organizat, în aceastã varã, o editie a cupei mondiale de longboard în Pasul Vâlcan, vor reveni. De data aceasta ca potentiali investitori.
Organizatorii cupei mondiale de longboard vor învesti într-un skate-park modern, dar si în realizarea unor spatii de cazare.
“Am scos la licitatie un teren în Pasul Vâlcan la care au participat la  licitatie si vor face un skate-park modern pentru toate sporturile pe roti, pentru trotinete, biciclete, skate-board, pentru copilul de 6 ani pânã la profesionisti, toatã lumea se va putea antrena pe aceastã pistã”,  a spus Cristian Merisanu, viceprimarul municipiului Vulcan. În Pasul Vâlcan au fost scoase la licitatie mai multe parcele de teren pentru construirea unor cabane. Atât concurenti de longboard si-au manifestat intentia de a veni si de a învesti în cea mai nouã statiune din Valea Jiului, cât si organizatorii concursului.
“Am primit un telefon de la ei si  mi-au spus cã unul dintre americani era interesat sã investeascã în Pasul Vâlcan, vrea sã îsi ia un loc, sã îsi facã o cabanã care sã fie a lor, în care sã îsi poat desfãsura activitatea. La  fel si organizatorii, s-au înscris la licitatie  pentru a obtine parcele în Pasul Vâlcan unde spun cã vor sã dezvolte cabane si locatii în care sã fie cazati acesti oameni”,  a mai spus sursa citatã.
Pe drumul spre Pasul Vâlcan a fost stabilit un nou record mondial, de 114 km/orã. Noul record de vitezã înscrie drumul în categoria celui mai bun drum din lume pentru practicarea longboardului.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.