„Cãlugãrita: Misterul de la mãnãstire/ The Nun”, filmul care ruleazã în aceste zile la cinematograful de la Petrosani, a fãcut  ca sala de spectacol sã  fie neîncãpãtoare  pentru sutele de iubitori de film horror.
Din momentul lansãrii filmului la Petrosani si pânã în prezent, la toate proiectiile, indiferent de orã, locurile sãlii  cinematografului au fost ocupate, ba, mai mult, spectatorii care nu au mai gãsit bilet au fost chiar reprogramati pe zile. Pentru cei care nu au  apucat sã vadã filmul si sunt fani ai filmelor horror, o mai pot face si sãptãmâna aceasta.
„Cãlugãrita: Misterul de la mãnãstire/ The Nun”, de Corin Hardy, este un film din universul horror „The Conjuring”, turnat în România. S-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasãri de 53,5 milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit Reuters.
Cu Demian Bichir, Taissa Farmiga si Jonas Bloquet în distributie, filmul prezintã povestea unei tinere cãlugãrite, a unui exorcist si a unui ghid, care trebuie sã se confrunte cu un secret întunecat la o mãnãstire din Transilvania anului 1952.