Gazdele nici  n-au apucat sã se dezmeticeascã, când tabela arãta 0-2!? Câteva încercãri timide – min. 12 Vl. Rusu, min. 22 C. Cristea – sunt insuficiente  pentru a marca.
La 0-3 Dulca face douã schimbãri care nu aduc nimic nou. Ciocâlteu putea face 0-4 în minutul 44, la fel L. Marinescu un minut mai  târziu…
Marea ocazie a gazdelor se consumã în minutul 69, când Enache rateazã de la numai 7m! În replicã (min. 76) Arnãutu reia puternic, dar portarul H. Moldovan apãrã. Final trist  si jenant pentru o echipã ACS Energeticianul, care a încasat din nou trei goluri într-o partidã, dupã 0-3 la „U” Cluj  si 4-3 cu Aerostar Bacãu… Înfrângerea nu a fost digeratã de patronul echipei,  care a încheiat  colaborarea cu antrenorul Cristian Dulca, pentru moment antrenamentele fiind conduse de secundul George Zima.
Favoritii, K.O!
Etapa a 6-a a însemnat îngenuncherea favoritelor la titlu. Chindia Târgoviste s-a fãcut de râs acasã, 0-2 cu CS Mioveni. Liderul primelor etape, Sportul Snagov, 1-1 acasã cu Ripensia Timisoara, gazdele egalând abia în minutul 90 prin Dãnãlache. Lider nou, surprizã, Academica Clinceni, dupã un 1-0 cu ACS Poli Timisoara. De urmãrit  ascensiunea echipei lui Ionut Popa, UTA, v ictorioasã cu 1-0 la Luceafãrul Oradea. Opt goluri în meciul de pe sinteticul de la Tg. Jiul, unde Pandurii au învins cu 5-3. ASU Poli Timisoara nu îsi gãseste cadenta, a pierdut acasã – 2-3 cu FC Arges.
Etapa a 7-a
Aerostar Bacãu – Luceafãrul Oradea
FC Arges – Universitatea Cluj
CS Mioveni – Energeticianul
Daco-Getica Bucuresti – Chindia Târgoviste
Farul Constanta – Metaloglobus Bucuresti
Dacia Unirea Brãila – Pandurii Târgu Jiu
Ripensia Timisoara – CS Balotesti
ACS Poli Timisoara – Sportul Snagov                       
UTA Arad – Academica Clinceni
Petrolul Ploiesti – ASU Politehnica Timisoara
GENU TUTU