Primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, va pleca în Germania la un târg de proprietãti si investitii. Deplasarea la târgul Exporeal 2018 de la Munchen va avea loc în perioada 8-10 octombrie.
“Vor fi prezenti expozanti si experti din mai multe domenii: dezvoltatori de proiecte si  manageri de proiect, investitori si finantatori, regiunile si orasele  economice. Pentru a avea o imagine cât mai clarã si realã a zonei Vãii Jiului, se propune un proiect nou, un parteneriat între localitãtile din zona noastrã, respectiv Petrila, Petrosani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni, Uricani. Fiecare expozant sus amintiti va prezenta, în cadrul standului României, elemente pe care le considerã posibile oportunitãti pentru eventuali investitori în zonã (suprafete disponibile, clãdiri, posibilitãti de investitii, fortã de muncã)”, aratã documentatia  aprobatã de consilierii locali de la Petrosani.  În primãvara acestui an, Tiberiu Iacob Ridzi a mai participat  la un târg în Germania, tot la Munchen. La acel moment,  au fost prezentate tehnologiile de ultimã generatie.
“Am fost plecat, douã zile, în Germania la cel mai mare târg din lume, IFAT, sub patronajul Guvernului Federal al Germaniei. Prin Camera de Comert Româno-Germanã am participat la acest târg unde sunt expuse cele mai noi  utilaje si tehnologii legate de  protectia mediului, de colectare a deseurilor, apã-canal, lucrãri edilitare. A fost o deplasare interesantã si ceea ce am vãzut acolo, ultimele noutãti din punct de vedere tehnologic, sunt lucruri care usureazã foarte mult ceea ce înseamnã toate aceste activitãti legate de utilitãti publice si protectia mediului”,  a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Monika BACIU