Administratorul public al judetului dã  asigurãri cã investitia extrem de importantã în descongestionarea traficului de pe DN 66, între Petrosani-Petrila, va fi realizatã cu bani de la bugetul judetului.
Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani, si-a exprimat speranta cum cã  institutia judeteanã va sustine financiar  proiectul de realizare a unui sens giratoriu la iesire din municipiu.  Edilul sef al Petrosaniului a trimis o solicitare în acest sens Consiliului Judetean Hunedoara, în  conditiile în care investitia ar descongestiona traficul pe drumul national, însã cel mai important ar reduce riscul existent în prezent de producere a unor evenimente rutiere. Administratorul public al judetului dã asigurãri cã se vor gãsi banii necesari pentru finantarea proiectului asa cum a anuntat la semnarea contractului pentru începerea unei alte investitii extrem de importante pentru Petrosani, respectiv drumul din statiunea Parâng.
”Vom finanta lucrãrile de realizare a sensului giratoriu de pe DN 66, la intersectia dintre Petrila si Petrosani, banii urmând sã fie alocati dupã rectificarea  bugetarã. Eu sper ca lucrurile sã meargã foarte repede si sã fie finalizat proiectul anul acesta”, a declarat Costel Avram,  administratorul public al judetului Hunedoara.
Maximilian Gânju