Preocupãrile Apa Serv Valea Jiului pentru ceea ce înseamnã controlul permanent al calitãtii apei potabile livratã consumatorilor din regiunea Vãii Jiului constituie în mod permanent una din directiile prioritare din activitatea întregului colectiv al operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului.
Ploile din ultimele luni, cresterea turbiditãtii apelor care alimenteazã statiile de tratare din componenta Apa Serv, dar si cresterea debitelor de apã uzatã intratã în statia de epurare de la Dãnutoni, au generat în mod firesc o activitate ceva mai intensã în cadrul laboratoarelor de analizã a parametrilor apei potabile, respectiv apei uzate deversatã în emisar. Acest lucru a stat la baza decizie luate astãzi, în sedinta de analizã a activitãtii Apa Serv Valea Jiului pentru întreaga lunã august 2018, de cãtre noua echipã managerialã.
Astfel, conducerea Apa Serv Valea Jiului a decis sã acorde titlul de Colectiv al lunii august, întregii echipe de la Laboratorul Central de Analize din cadrul ASVJ, colectiv format din urmãtorii salariati:

1.Todor Doina

2.Stoicoiu Alina Gabriela

3.Haba Raluca Georgiana

4.Todor Irina

5.Bunescu Margit

6.Szilveszter Rodica Urania

7.Gîngu Mariana

8.Stoica Ileana

9.Ienulesc Florina Bianca

10.Pãun Mihaela

11.Barcan Floare Eva

12.Cãtlan Mihaela Daniela

13.Schuszter Eniko

14.Atanasiu Oana

15.Petrovan Dorina

Similar, si în ceea ce priveste desemnarea ”Angajatului lunii august”, activitatea prestatã în cadrul Laboratorului Central de analize în luna precedentã, i-a adus laborantei Cãtlan Mihaela Daniela, unul din titlurile de ”Angajat al lunii august” conferit de conducerea Apa Serv. Alãturi de aceasta, au mai primit acelasi calificativ salariatii:  Gabriela Sfia – inginer în cadrul Serviciului Unitate Implementare Proiecte, respectiv Petru Bumbu – instalator în cadrul Sectiei Apã – Canal Petrosani.
”Calitatea apei potabile pe care o furnizãm abonatilor nostri reprezintã un etalon al muncii noastre si acordãm acestui obiectiv toatã responsabilitatea cuvenitã. În mod similar, atentia fatã de mediu reprezintã una din conditiile impuse de statutul României ca stat membru al Uniunii Europene si este o obligatie asumatã de noi în contractele de finantare care ne-au asigurat modernizarea sistemului de epurare a apelor uzate. Pentru controlul permanent al acestor obiective, laborantele noastre de la laboratorul Central al Apa Serv au un rol cheie în activitatea noastrã, care desi nu este la fel de vizibil ca al celorlalte servicii, este unul prezent permanent în calitatea serviciilor pe care le oferim. Din acest motiv, salut decizia colegilor mei de a aprecia munca colegilor si colegelor noastre din cadrul Laboratorului central, prin acordarea titlului de Colectiv al lunii august în cadrul Apa Serv. Asa cum, pentru activitatea lor de succes îi felicit pe toti ce care au fost premiati astãzi, în cadrul acestui proiect de stimulare a angajatilor nostri, pe care-l organizãm în fiecare lunã”, a declarat Cristian Ionicã, director general al Apa Serv Valea Jiului.
La evenimentul de la sediul central al Apa Serv Valea Jiului, desfãsurat astãzi, a participat si fostul director general, Costel Avram – administrator public al judetului Hunedoara si reprezentant al acestei institutii în forul de conducere al operatorului regional de apã si canalizare din judetul Hunedoara. ”Colectivul Apa Serv Valea Jiului rãmîne unul pretios pentru mine, asa cum fiecare eveniment pe care am bucuria sã-l impart cu acesti oameni deosebiti este unul pretios. Acestea au fost sentimentele care m-au marcat si astãzi, când am avut plãcerea sã pot participa la festivitatea de premiere a angajatilor lunii august de la Apa Serv. Apreciez faptul cã aceastã competitie internã care rãsplãteste efortul depus în activitatea de zi cu zi de cãtre oamenii operatorului de apã si canalizare din Valea Jiulu, competite pe care am initiat-o eu, acum aproape doi ani de zile, este dusã mai departe de noua echipã managerialã. Îi felicit pentru acest lucru, asa cum îi felicit si pe angajatii lunii august, alãturi de care am avut bucuria sã fiu prezent la festivitatea de astãzi”, a declarat Costel Avram.
Biroul de presã Apa Serv