Ultimele lucrãri pe strãzile din Colonie

 

Lucrãrile de asfaltare a strãzii Gheorghe Doja din cartierul Colonie se apropie de final.  Constructorul a turnat stratul de beton asfaltic folosit ca legãturã între fundatia unui drum si stratul de uzurã, urmând ca zilele viitoare sã fie turnat si stratul de uzurã, pas cu care încheie astfel lucrãrile.
“Suntem pe Gheorghe Doja, este cea de-a patra stradã din pachetul de strãzi pentru care a fost demaratã lucrarea anul trecut. S-a finalizat Micu Klein, Radu Sapcã si Grivita Rosie. Ultima stradã este Gheorghe Doja si suntem la faza la care toarnã binderul, iar zilele urmãtoare se va turna si stratul de uzurã”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Deocamdatã, alte lucrãri de investitii nu vor mai avea loc pe strãzile din cartierul Colonie. Vor fi doar lucrãri de reparatii. În schimb, mai existã o lucrare în plinã desfãsurare, si aceasta vizeazã modernizarea drumului spre Dâlja.
“Anul acesta nu vom mai avea lucrãri lucrãri de investitii pe drumurile din Colonie, singura lucrare mare de investitii pe care o mai avem este cea finantatã pe PNDL si este drumul de la Dâlja Mare la Dâlja Micã”,  a mai subliniat sursa citatã. Lucrarea de modernizare a strãzii Gheorghe Doja face parte dintr-un pachet în care au fost incluse patru strãzi si anume Grivita Rosie, Klein si Radu Sapcã. Investitia privind modernizarea celor patru strãzi s-a ridicat la suma de aproximativ 6 milioane de lei.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.