Cinci angajati ai Serviciului de Administrarea Domeniului Public si Privat din municipiul Petrosani si o firmã privatã se ocupã de tãierea ierbii din întreaga localitate.
Ploile abundente din perioada verii au favorizat cresterea rapidã si accentuatã a vegetatiei, iar putinii angajati ai primãriei nu au putut ajunge în toate locurile. Oamenii au fãcut solicitãri la primãrie, care a luat mãsuri. A angajat si o societate care sã se ocupe de aceste inconveniente.
“Am început un program mai amplu de curãtenie si de tãiere a ierbii, acum suntem în Aeroport în zona blocurilor de pe strada Saturn. Am fost în zona benzinãriilor de pe DN 66, vom veni pe Unirii si pe Pãcii si avem în vedere ca dupã 15 septembrie sã intrãm si în cimitirul central. Avem 5 oameni, însã am luat o firmã care face aceste lucrãri pe zona Aeroport la comanda noastrã”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. Angajatii care se ocupã de lucrãrile edilitare vor ajunge în toate locurile publice din municipiul Petrosani pentru a tunde vegetatia.
Monika BACIU