85.700 lei pentru drumul spre Parâng

85.700 lei este suma pe care Consiliul Judetean Hunedoara urmeazã sã o aloce pentru drumul spre Parâng. O parte din excedentul financiar al institutiei publice va fi alocat pentru obiectivul de investitii „ Modernizare DJ 709F: DN 7A-Cabana Rusu-Masivul Parâng, km 6 + 600 -10 + 325 ”.
“Excedentul anual al bugetului localrezultat la încheierea exercitiului bugetar se reporteazã în exercitiul financiar urmãtor si se utilizeazã, în baza hotãrârilor autoritãtilor deliberative ca sursã de finantare a cheltuielilor sectiunii de dezvoltare”, aratã documentul CJH.
Contractul de peste 17 milioane de lei pentru modernizarea drumului cuprins între cabana Rusu si zona de agrement din Parâng a fost semnat la începutul acestei sãptãmâni. În data de 3 septembrie va fi emis si ordinul de începere a lucrãrilor care trebuie finalizate, conform contractului, într-o perioadã de 27 de luni. Initial, investitia trebuia realizatã cu fonduri de la Consiliul Judetean, însã reprezentantii institutiei au trecut lucrarea pe Programul National de Dezvoltare Localã.
Monika BACIU

Un comentariu la „85.700 lei pentru drumul spre Parâng

  • 29 august 2018 la 19:47
    Permalink

    Incep dar vor uita sa- l termine de asfaltat .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.