În luna decembrie 2017, I. Bogdan si Ovidiu N. T. au rãpit si sechestrat o tânãrã de 22 de ani, fata fiind o fostã iubitã a unuia dintre ei. Cei doi au fost judecati pentru lipsire de libertate în mod ilegal si condamnati.
Judecãtoria Deva i-a condamnat pe cei doi tineri la pedepse cu închisoarea. I. Bogdan a primit aproape doi ani de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate în mod ilegal, santaj, influentarea declaratiilor si folosire fãrã drept de obiecte periculoase.  Condamnarea finalã a rezultat din contopirea pedepsei primite în acest dosar cu o pedeapsã mai veche primitã pentru infractiuni la Codul rutier.  Amicul sãu, Ovidiu N. T., s-a ales cu o pedeapsã mai blândã, de un an si patru luni de închisoare cu  suspendare, pentru aceleasi infractiuni. Cei doi au atacat solutia Judecãtoriei Deva cu apel, însã Curtea de Apel Alba Iulia le-a respins  actiunile pe motiv cã sunt nefondate. Decizia instantei de apel este definitivã, astfel cã Bucur îsi executã  pedeapsa într-un penitenciar.
Reamintim cã tinerii au fost pusi sub urmãrire penalã dupã ce în 27 decembrie 2017 au rãpit si sechestrat o tânãrã de 22 de ani din municipiul Hunedoara. Ce doi au urmãrit taxiul cu care se deplasa victima si l-au  blocat cu autoturismul lor în trafic. Tânãra a fost scoasã cu forta din interiorul masinii de taxi si a fost dusã la o pensiune din Hateg. Acolo, i-au cerut fetei sã promitã cã va relua relatiile pe care le-a întrerupt de câteva luni, cu unul dintre ei. Tânãra a  scãpat abia dupã ce a fãcut promisiunea care i s-a cerut.
Maximilian Gânju