Autorul dublului omor rãmâne dupã gratii

Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia i-au prelungit arestul preventiv si asteaptã mai multe rapoarte de expertizã pentru a putea solutiona apelul fãcut de suspect.
Prima instantã de  judecatã l-a gãsit vinovat de uciderea a douã surori. Ovidiu Dãnut Drânga a fost condamnat la aproape 26 de ani de închisoare într-un dosar de omor  calificat, douã femei bãtrâne fiind ucise de individ. Bãrbatul a atacat solutia Tribunalului Hunedoara iar la Curtea de Apel Alba Iulia a cerut mai multe expertize în apãrarea s-a. Instanta de judecatã a trimis solicitãri pentru  efectuarea acestora iar de aproape opt luni de zile asteaptã rezultatele lor. În tot acest timp în care  procesul bate pasul pe loc, Drânga a stat în celula de arest si va rãmâne închis cel putin pânã spre finele lunii septembrie, dupã ce magistratii i-au prelungit mãsura preventivã. Printre altele, bãrbatul a cerut si o expertizã psihologicã, dar si permisiunea ca avocatul sãu sã poatã vizualiza înregistrarea audierii din cursul urmãririi penale.
Dublã crimã comisã de Ovidiu Dãnut Drânga a îngrozit Tara Hategului. Individul a intrat în toiul noptii peste douã bãtrâne tintuite la pat si le-a bãtut cu sãlbãticie. Procurorii au stabilit cã a tãbãrât pe femei cu pumnii si picioarele pânã când nu au mai rãsuflat, ca mai apoi sã le fure economiile, adicã 10.000 lei. Cu banii furati avea sã-i cumpere cadouri concubinei, de ziua ei de nastere, respectiv un inel de logodnã, pentru cã intentiona sã se cãsãtoreascã cu ea. A fost trimis în judecatã în luna aprilie 2016 si dupã un an de zile de proces, magistratii Tribunalului Hunedoara  l-au condamnat la 24 de ani închisoare si 5  ani interzicerea unor drepturi. Judecãtorii au adãugat un spor de 1 an si 8 luni, urmând ca inculpatul  sã execute pedeapsa  rezultantã de 25 ani si  8  luni închisoare.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.