Toma Coconea si echipa sã te provoacã la un concurs inedit: ia startul odatã cu telescaunul si haide sã vezi dacã poti ajunge la linia de sosire înaintea acestuia!
Întrecerea cu telescaunul din Parâng este la cea de-a doua editie, intitulatã Run The Lift, un concurs-eveniment de alergare montanã organizat cu scopul promovãrii unui stil de viatã sãnãtos si cresterii numãrului de practicanti ai alergãrii în naturã, în special a alergãrii montane. “Concursul se va desfãsura în zona telescaunului vechi vechi din Statiunea Parâng, iar startul este programat pentru data de 10 noiembrie 2018 la ora 11:00. Concursul se va desfãsura pe sub telescaun pe o distantã de 2.5 km pânã la cota 1685 (615m diferentã pozitivã de nivel). Înscrierile pentru cei care doresc sã participe la acest eveniment au început însã, iar cei care doresc sã profite de reducerile taxei de participare, o pot face în aceste zile când taxele au cea mai redusã valoare”, spune Toma Coconea.
Taxa de participare este de 60 de lei, dacã te înscri pânã în 26 august, creste la 80 de lei pentru cei care se înscriu în intervalul 27 august 30 septembrie si ajunge la 90 de lei  pentru înscrierile din luna octombrie. La prima editie 3 participanti au reusit sã ajungã înaintea telescaunului 21.42 cel mai bun timp.