Pe data de 2 septembrie se dã startul în liga a IV-a Hunedoara.  Va fi o competitie a cãrei  tur va avea loc în perioada  1 septembrie – 24 noiembrie 2018, fãrã niciun nume nou (nimeni nu vrea sã promoveze de vreo cinci ani!?), ba  dimpotrivã, fãrã o altã echipã retrasã, Hercules Lupeni.
”Am tot sperat pânã în ultima clipã sã putem duce corabia mai departe, într-adevãr, am avut ceva restanta financiare la echipã, am apelat însã si la constiinta jucãtorilor, mai ales a celor din Lupeni. N-au mai avut rãbdare, au luat alte decizii. Eu le multumesc si pentru acesti ani frumosi si le doresc succes pe mai departe”a precizat Nelu Hategan, cel care în cei sapte ani de finantator al echipei a venit sã tinã fotbalul lupenean în viatã, aducând si un titlu la nivelul ligii a IV-a în vara lui 2016.
Asadar, pentru sezonul 2018 – 2019, liga a IV-a Hunedoara rãmâne cu o echipã mai putin. Sezonul va începe peste 9 zile cu un derby local de Valea Jiului, Jiul Petrosani – CSM Vulcan, în timp ce Minerul Lupeni va sta.
Luni, 27 august vom publica programul final al ligii a IV-a Hunedoara, editia 2018 – 2019. La nivelul ligii a V-a Hunedoara, al cãrei tur 2018 – 2019 începe pe 2 septembrie. Sunt doar 12 echipe campioana Mãgura Pui jucând în prima etapã pe teren propriu cu Metalul Criscior.
”Din pãcate din motive financiare nu am putut sã ne înscriem nici anul acesta în liga IV-a, desi am câstigat campionatul trecut la pas. Important este cã rãmâne nealteratã pasiunea pentru fotbal si cã vom juca în continuare cu aceeasi plãcere” a spus Ovidiu Ciolea antrenorul – jucãtor al Mãgurii Pui.
GENU TUTU