U Cluj – Energeticianul Tg. Jiu 3 – 0 / Greu de urcat pe Feleac…

Liderul la zi, ACS Energeticianul Tg. Jiu cu domiciliul de joc la Petrosani s-a comportat sub asteptãri în meciul de la Cluj. Echipa lui Cristi Dulca pare cã începe mai echilibrat, dar în minutul 18 s-a ”tãiat” la golul lui Gavra, marcat printre niste fundasi inerti.
Cluj Arena a ”prezentat” un gazon ca dupã … incendiile din Grecia,  la care jucãtorii oaspeti s-au adaptat mai greu, nereusind sã lege mai nimic. Abia în min. 25 C. Neagu trimite o minge spre buturile clujene, dar portarul Bozoancã e mereu pe fazã. În schimb, veteranul Gabi Giurgiu înscrie pentru 2-0 în minutul 42, dupã o pasã idealã de la Florean. În minutul 56 Gavra face 3 – 0, moment în care energeticienii se mai trezesc. Ocaziile însã le au tot clujenii prin Doru Dumitrescu (min. 79) si Gavra (min. 86), dar suturile celor doi nu nimeresc cadrul portii tânãrului Horatiu Moldovan. Echipa ACS Energeticianul a jucat în formula: H. Moldovan – R. Petre, D. Lung, Ninu (Ionitã), Drugã – Vl. Tudorache, Stoenac (Neacsa),  C. Neagu, Cioiu – Nicoarã (Ionicã), Vl. Rusu.
Se contureazã campioanele la promovare
Clinceniul spulberã neasteptat Farul chiar pe terenul ei, 4 – 1.
ACS Recas Poli Timisoara câstigã cu mult noroc la Ripensia, într-un derby modest cu 3 – 2, oaspetii marcând golul victoriei în minutul 90 + 5.
Chindia Târgoviste, principalã candidatã la promovare, spulberã cu 2 – 4 Aerostar Bacãu chiar în Moldova, echipã care va veni sâmbãtã 25 august la Petrosani.
Douã rezultate ”albe”, ASU Poli Timisoara – Luceafãrul Oradea si Dacia Unirea Brãila – UTA, care mentin cele patru echipe în anonimat.
Pandurii Tg. Jiu, 1 – 2 Petrolul Ploiesti, departe de ce era o datã o echipã de ligile Europei.
O altã fostã prim – divizionarã Daco-Getica Bucuresti, umilitã pe teren propriu, 1 – 3 cu Sportul Snagov.
GENU TUTU

4 comentarii la „U Cluj – Energeticianul Tg. Jiu 3 – 0 / Greu de urcat pe Feleac…

 • 20 august 2018 la 19:27
  Permalink

  slaba,echipa nu numai la clujsa vazut ci si acasa nici dulca nu este antrenor vedeti ce a facut la luceafarul,ca daca mai raminea acolo retrogradau

  Răspunde
 • 20 august 2018 la 21:34
  Permalink

  Din snobism,autorul a preluat aceasta exprimare care nu are nimic de-a face cu limba romana:inscrie pentru 2-0!Cum adica inscrie,,pentru”2-0?Cine va permite,domnule,sa batjocoriti in asa hal limba romana?

  Răspunde
 • 22 august 2018 la 11:11
  Permalink

  AU FOST ADUSI UNII JUCATORI LA CARE VARSTA ISI SPUNE SE PARE CUVAN TUL !!! NU EXISTA UN COORDONATOR LA MIJLOC !! S-A RENUNTAT PREA USOR LA UNII JUCATORI;OCTAVIAN VASILE,COCINA,LUCIAN IORDACHE ,CATALIN TARA etc SE PARE CA SI DOMNUL SARCINA NU MAI E ASA DE ….SUFLETIST !! DOMNUL ALIN ZGRIPCEADE CE NU MAI ZICE NIMIC DE ….JIUL???DE ACEEA ECHIPA NU ARE SUSTINATORI(galerie)DE CE CE REZERVA IONITA MARIUS??DULCA NU E PRINCIPALUL VINOVAT !CINE FACE SELECTIA JUCATORILOR??CONDITIA FIZICA SLABA!!! SANT CAM MULTI …DE CE!!!???

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.