Nu mai putin de 3 milioane de euro vor ajunge în perioada urmãtoare în conturile primãriei din Vulcan, pentru investitii.
Sunt proiecte ce  vor revigora cartiere întregi, iar primarul Gheorghe Ile spune cã în scurt timp investitiile vor demara.
„Am câstigat acest proiect, care se referã la zonele din Vulcan, cum este Colonia de Jos, ori Morisoara, Centrul Vechi si Crevedia. În aceste zone, pe care noi  le-am considerat cã sunt cu probleme deosebite, vom face: locuri de joacã pentru copii, infrastructurã rutierã, iluminat public, trotuare, alei si, unde nu este, alimentarea cu apã si canalizarea”, a spus Gheorghe Ile,  primarul municipiului Vulcan.  Consiliul Local al municipiului Vulcan a dezbãtut sãptãmâna trecutã aceste proiecte investitionale si  consilierii au aflat ce urmeazã sã se facã în oras. Urmeazã apoi  licitatiile. „Sperãm cã, în cel mai scurt timp, sã putem trece la realizarea lucrãrilor în aceste zone”, a mai spus Gheorghe Ile.  Banii vin în baza unor proiecte europene ce au fost acreditate pentru aceastã parte a Vãii Jiului si cartierele  acestea au fost alese cu precãdere pentru a fi reabilitate total.
Diana Mitrache