Doar o zi libera pentru mineri

Mini-vacanta bugetarilor nu este valabila si pentru minerii din Valea Jiului. ?i cei de la Societatea de Inchideri de Mine, dar si cei din Complexul Energetic Hunedoara lucreaza normal. Singura zi libera este miercuri, de Sfânta Maria, când numai in posturile de baza vor fi angajati care sa le asigure.
De joi, ortacii din Valea Jiului revin la lucrul normal, pentru ca, spun liderii de sindicat, este nevoie de carbune si nimeni nu isi permite, cu efectivele si asa scazute, sa opreasca productia atât de multe zile.
Premierul Viorica Dancila a anuntat in sedinta de Guvern de acum doua saptamâni, ca zilele de 16 si 17 august vor fi declarate nelucratoare pentru ca angajatii din sectorul public sa aiba ”o mica vacanta” de Sfânta Maria. A precizat, insa, ca fac exceptie locurile de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta, precum si magistratii si personalul din instantele judecatoresti implicate in solutionarea proceselor cu termen in zilele de 16 si 17 august, dar si participantii la aceste procese. Ziua de 15 august este declarata prin lege zi nelucratoare, iar 16 si 17 vor fi zile -punte, astfel incât bugetarii vor avea cinci zile libere in perioada 15 -19 august.

Diana Mitrache

2 comentarii la „Doar o zi libera pentru mineri

 • 16 august 2018 la 12:30
  Permalink

  R-ati ai dracu cu carbunele vostru cu tot, ca nu va mai satura Dumniezo de carbune, iesi-v-ar pe ochi sa va iasa de hoti nenorociti!!! Pai cum sa nu? Voua va convine de minune sa va dea mineru muila, pardon, -huila si voi sa-l platiti cu salaru minim pe economie, ca pe sclava Izaura, arza-v-ar carbunii scosi in astea 2 zile in care ati chemat minerii la munca !!!

  Răspunde
 • 16 august 2018 la 12:32
  Permalink

  nu aveti personal dar va trebe carbuni, atunci la ce curu mamii voastre mai faceti disponibilizari si mai inchideti minele ??? idiotii dracu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.