Nu mai putin de 6 oameni din Vulcan au fost sãltati de mascati în timpul unei razii ce a avut loc la finele sãptãmânii trecute în Paroseni si mai multe locatii din Vulcan.
Actiunea mascatilor a fost coordonatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Arad si toti cei 6 au primit mandate pentru 30 de zile.
„Perchezitiile au vizat mai multe  persoane suspectate de furturi si tâlhãrii care au avut loc pe raza municipiului  Arad si Caransebes, precum si furturi  calificate din societãti comerciale. În urma raziei care s-a desfãsurat în mai multe locatii au fost retinute 6 persoane cu domiciliul în Vulcan. Sâmbãtã,  magistratii de la Judecãroria Arad au cerut mandate de  arestare preventivã, care au fost admise, fiecare primind  30 zile începând cu data de sâmbãtã”, a spus Adreea Ailoae, prim procuror al Parchetului de pe lângã Judecãtoria Arad. Razia a avut loc vineri în Paroseni si Vulcan si mai multe cartiere au fost periate de oamenii legii în cãutarea celor care sunt bãnuiti de mai multe actiuni de furt si furt calificat.
Diana Mitrache