La numai 29 de ani, un bãrbat din Petrila si-a pierdut viata, într-un cumplit accident. Pasiunea lui, motorul, este cea care i-a adus multe satisfactii, dar, în cele din urmã, si sfârsitul, iar prietenii lui îl plâng acum si cred cã viata a fost nedreaptã.

Tragedia s-a întâmplat în zona Merisor, pe DN 66, într-o curbã largã, cu douã benzi pe urcare si vizibilitate bunã. Politistii spun cã Mihai Alexandru Sultana circula cu vitezã foarte mare, idee sustinutã si de martorii cumplitului accident si, din acest motiv, a intrat în plin într-un autoturism condus chiar de primarul comunei Bãnita, Martin Ionel Burlec. Impactul a fost devastator, iar Mihai Sultana a murit pe loc, la numai 29 de ani. Martorii accidentului s-au îngrozit când au vãzut cele întâmplate, iar descrierea cumplitului eveniment a ajuns inclusiv pe forumul motociclistilor din România. Iatã ce spune unul dintre cei care a vãzut ce s-a întâmplat pe DN 66 : „Dupã mine a venit un prieten cu masina care mi-a zis de accident. R1 albastru model 98-01. L-am întrebat de numãr. A zis cã era tot motorul împrãstiat, nu s-a dus sã se uite.

Pe drumul Petrosani – Hateg cum cobori din Bãnita, dupã izvor, riderul l-a depãsit (avea vreo 140 dupã aprecierea lui, dar curba e largã, sunt 2 benzi pe urcare si ai vizibilitate). El s-a oprit sã ia apã, apoi, când a ajuns în curba urmãtoare, accidentul se întâmplase. Din ce a vãzut amicul meu, riderul a intrat tare pe curba (care se rupe de la mijloc, fiind formatã de fapt din 2 curbe), a iesit putin pe contrasens si s-a acrosat cu un Logan ce urca. Motorul zob, împrãstiat tot, riderul s-a infipt în usa spate a Loganului si în roata spate. Avea casca si geaca franjuri, un picior ferfenitã. Când a sosit prietenul meu, bãiatul sângera grupa mare din zona gâtului si nu era constient. Am înteles ca s-a nimerit si o doctoritã pe acolo, dar nu a avut ce sã-i facã. Doctorita a încercat sã-i elibereze cãile respiratorii sau ceva, dar era nasol cã probabil avea si coloana praf. Urât”. În scurt timp, la locul accidentului a venit si un echipaj al Ambulantei, însã pentru tânãrul de 31 de ani era prea târziu. Acum, prietenii si cunostintele îl plâng si cred cã viata a fost nedreaptã cu acesta. I-au dedicat post – mortem si  o paginã pe Facebook intitulatã „Comemorare! Mihai Sultana – Nu te vom uita niciodatã”, unde deja s-au strâns o multime de mesaje.

Carmen COSMAN