Ce spune Costel Avram – administratorul judetului?

A resuscitat, în ultimii 6 ani, cea mai importantã societate, care a adus în România cea mai mare sumã, pe proiecte europene, Apa Serv, iar acum va pleca administratorul judetului.
Costel Avram a fost manager la Apa Serv si, în scurt timp, va deveni  cel care va avea în subordinea sa toate deconcentratele. A luat punctajul maxim la interviu si pentru Cronica Vãii Jiului a dat, în exclusivitate, primul interviu, dupã ce a aflat cã a fost promovat cu 100  de puncte.
„Urmeazã ca, în 14 august, sã se afiseze, dupã termenul limitã al contestatiilor, faptul cã am câstigat  concursul. Tot în data de 14, împreunã presedintele C J Hunedoara, sã discut si sã semnez  contractul de management si vor urma apoi 3 zile libere. Prima zi de muncã a mea la Consiliul Judetean 20 august”, a precizat Costel Avram, manager general SC Apa Serv Valea Jiului.  Costel Avram a sustinut concursul pentru ocuparea acestui post, desi din 1 septembrie 2018 intrã în vigoare Noul Cod Administrativ, iar în aceste conditii, administratorul  public poate fi numit direct, de cãtre presedintele CJ, fãrã a mai fi obligatorie organizarea unui concurs. Avram a obtinut 86 de puncte din 100 posibile la proba scrisã, iar în cadrul etapei de interviu, dat în fata comisiei de examinare, a obtinut 100 de puncte pentru prezentarea  programului sãu de management.
Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Ce spune Costel Avram – administratorul judetului?

  • 12 august 2018 la 20:31
    Permalink

    Felicitari pentru investitiile la Apa Serv ! Domnul Costel Avram sa se implice cum numai el stie pentru asfaltarea drumul judetean din Parang si drumul judetean Valea de Pesti ca este din valea jiului ceilalti din Consiliul Judetean Hunedoara atrag investitiile pentru zona lor (Deva , Hunedoara , …)

  • 13 august 2018 la 07:45
    Permalink

    Flicitari pentru investitiile de la ApaServ si marirea pretului apei ca sa platiti investitiile.

Comentariile sunt închise.