Vlad Rusu (28 ani) si Vlad Tudorache (23 ani) sunt doi fotbalisti care au lãsat o bunã impresie în primul meci al Energeticianului Tg. Jiu echipa care joacã în sezonul 2018 – 2019 la Petrosani. I-am abordat.
Reporter: Cum vi s-a pãrut impactul cu publicul de la Petrosani?

  1. Rusu: Excelent! Eu m-am adaptat bine la orice echipã, în orice oras. Cred cã si la Petrosani va fi bine.
  2. Tudorache: Eu unul mã bucur cã am revenit acasã, cred chiar cã aici la Petrosani, conditiile sunt peste ce aveam la CS Afumati care juca tot în liga a II-a. Am simtit cele câteva sute de spectatori cã sunt alãturi de noi si asta e bine.

Reporter: Cum vedeti lupta pentru promovare?

  1. Rusu: Liga a II-a este din ce în ce mai puternicã. Sunt multe echipe care pot promova si noi dorim sã putem avansa o idee în acest sens. Eu cred cã sunt vreo 5 – 6 echipe cu sanse egale.
  2. Tudorache: Chindia Târgoviste, UTA, U Cluj, Petrolul Ploiesti, echipele din Timisoara, reprezintã o fortã. Oricare pot emite pretentii la locurile de promovare.

Reporter: Chiar si Energeticianul?

  1. Rusu: De ce nu!? Avem un lot valoros, echilibrat, cu jucãtori tineri si experimentati, vom vedea pe parcurs cum stau lucrurile…
  2. Tudorache: Cred cã sfârsitul turului, în decembrie, vom putea sã evaluãm exact situatia noastrã. Pânã atunci este important sã câstigãm cât mai multe puncte.

Reporter: Debut excelent al vostru în liga a II-a, 4 – 0 cu Luceafãrul Oradea, cum va fi cu ASU Poli Timisoara?

  1. Rusu: Da, este al doilea meci consecutiv la Petrosani, trebuia sã fim atenti, ASU este o echipã care vine dupã o înfrângere pe teren propriu.
  2. Tudorache: Stati linistiti, nu ne-am culcat noi pe-o ureche dupã victoria contra Luceafãrului.

Ne pregãtim serios pentru meciul de sâmbãtã, 11 august, dorindu-ne, evident o nouã victorie!

Reporter: În concluzie?

  1. Rusu: Sã fim noi sãnãtosi, cã vom rãzbi si pe mai departe. Eu zic cã formãm un grup unit, compact, care va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat.
  2. Tudorache: Am venit la aceastã echipã care joacã loa Petrosani cu cea mai mare dorintã de a face performantã. Veti vedea, vom fi protagonistele acestui campionat.
    GENU TUTU