Cei mai buni elevi din tarã sunt pentru o sãptãmânã în judetul Hunedoara, unde, de ieri  s-a dat startul unei noi editie a Taberei Nationale de Excelentã ce are loc la Centrul de Agrement Cãprioara
Liceenii au fost întâmpinati ieri dimineatã de oficialitãtile locale si judetene. Evenimentul este organizat de cãtre Ministerul Tineretului si Sportului, prin Directia Judeteanã pentru Sport si Tineret Hunedoara, în parteneriat cu Institutia Prefectului – Judetul Hunedoara, Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara, Consiliul Judetean Hunedoara, primãriile din Deva si Hunedoara.
În tabãrã se aflã copiii ce au obtinut rezultate deosebite în anul scolar ce s-a încheiat, judetul Hunedoara fiind si anul acesta gazda elitelor. Programul taberei cuprinde vizite la  principalele monumente istorice si culturale ale judetului, activitãti de  educatie nonformalã si distractive  Scopul acestei tabere este de a recompensa cei mai buni liceeni din tarã si de a-i încuraja pe elevii merituosi sã continue în aceeasi directie. Participantii sunt cei mai buni elevi de liceu din 31 de judete si Municipiul Bucuresti si câte un profesor însotitor din fiecare regiune de dezvoltare.