Comisarul european Corina Cretu are în programul pe luna septembrie si o întâlnire cu oficialii locali din Valea Jiului.  Deocamdatã nu  a fost fãcut public programul demnitarului, însã, în zona noastrã va fi  asteptatã la sediul firmei care a atras cele mai multe  fonduri europene si care a fost datã ca exemplu chiar de Rovana Plumb, respectiv la Apa Serv.
„Stiu cã pe 13 septembrie va fi în Valea Jiului comisarul european Corina Cretu si am primit o adresã din partea dumneaei cã, dacã vine în zona noastrã, prima vizitã o face la Apa Serv Valea Jiului. Asta pe noi ne încântã si denotã faptul cã munca  noastrã este apreciatã. Suntem o firmã  care am atras   foarte multi bani europeni si putem spune cã si în Valea Jiului putem sã facem proiecte care sã aducã bani si bunãstare”,  a declarat Costel Avram, manager general SC Apa Serv Valea Jiului.
Comisarul  european Corina Cretu este asteptat de toti edilii din  zona noastrã si asta pentru cã fiecare  are câte un plan  pe care si l-ar dori viabil, iar discutiile cu domnia sa ar  putea deveni  proiecte ce ar putea primi finantare  europeanã.
Diana Mitrache