Bobocii din campusul de la Petrosani au putut sã vadã dacã si unde au fost admisi. Vineri, la prânz, au fost afisate rezultatele admiterii la aceastã universitate, iar locurile nu au fost încã ocupate în totalitate.
„Înscrierile care au avut loc în prima etapã de admitere au fost în tonul celorlalti ani. Avem înamtriculati la licentã 340 de studenti, plus 61 de studenti din Basarabia. Avem 100 de locuri pentru studentii moldoveni si mai avem nevoie de alti 40 de studenti. Mai avem de ocupat 300 de locuri bugetate la licentã. La masterat, am ocupat toate locurile bugetate si avem si cu taxã. Avem, încã locuri si la master pe care sã le ocupãm pânã la toamnã”, a precizat prof univ dr ing habil Sorin Radu, recotorul Universitãtii Petrosani.
Universitatea din Petrosani va tine deschis programul on-line de admitere începând cu data de 10 august, asa încât, candidatii sã se poatã înscrie pe posturile libere. Asta, pentru ca si elevii ce promoveazã Bacalaureatul de toamnã sã aibã sansa de a ajunge studenti la Petrosani.
Diana Mitrache