Între 24 si 26 august, iubitorii muzicii rock au parte de un festival care îmbina muzica celor mai bune trupe rock din România cu atmosfera de after-party creatã de DJ cunoscuti: Mãgura Rocks!
Amplasat lângã situl arheologic Mãgura Uroiului (Simeria), foarte aproape de Hunedoara si de Deva, într-o arie protejatã care documenteazã unele dintre cele mai vechi asezãminte de pe teritoriul tãrii noastre, Mãgura Rocks! le propune turistilor un line-up senzational care parcurge un spectru larg al muzicii rock autohtone.
Vineri, 24 august: Kryptonite Sparks Firma, Robin and the Backstabbers, Vama, DJ SET cu : MIDUAL, AFGO si STEFAN BINIAK.
Sâmbãtã, 25 august: E.M.I.L., Soul Serenade, Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizzares, Holograf, DJ SET cu MARVO, MAHONY SI MAT.
Duminicã, 26 august: Domino, Pragu de Sus, Byron, Dean Bowman – USA & Rares Totu’s Midnight Sun Band.
Zilele de vineri si respectiv duminicã  vor fi deschise de trupele locale PRAF SI QUAS,  organizatorii încercând sã aducã astfel în fata publicului artisti tineri aflati la început de drum. Vã asteaptã 3 zile de rock autentic românesc, mâncare din Ardeal si o atmosferã demnã de festivaluri cã Rock Werchter.
Biletele
Bilete:  40 ron/zi si 100 ron/abonament.
Biletele pot fi cumpãrate online de pe www.iabilet.ro si din reteaua magazinelor Flanco, dar si de la sediul Centrului Cultural Simeria (strada Avram Iancu numãrul 23).
Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit, în baza biletului achizitionat de adultul însotitor (pãrinte sãu tutore legal). Accesul copiilor sub 14 ani este permis doar cu bilet si în compania unui pãrinte sau a unui tutore legal.
Cum ajungi?
Mãgura Uroiului (Simeria) este la 160 km distantã de Cluj, 120 km de Sibiu, 65 km de Alba Iulia, 17 km de Hunedoara si 10 km fatã de Deva. Accesul se poate face cu trenul pânã la Simeria, de aici urmând sã existe curse speciale puse la dispozitie posesorilor de bilete. Deasemenea,  accesul se poate face si cu masinile personale, organizatorii urmând sã punã la dispozitie locuri de parcare tuturor.
Camping
Organizatorii pun la dispozitie spatiu si utilitãti de camping, în rezervatia naturalã Mãgura Udroiului. Camparea este gratuitã pentru posesorii de abonamente. Zona de camping este îngrãditã si este dotatã cu toalete si dusuri.