Individul a primit circa 11 ani de închisoare cu executare pentru cã a violat o minorã care se prostitua pe soseaua de centurã a Petrosaniului. Bãrbatul fusese liberat conditionat dupã ce a executat o condamnare tot pentru viol.
Alin Adrian K. a formulat o plângere cãtre Judecãtoria Aiud, instanta cea mai apropiatã de locul de detentie, prin care contestã executarea pedepsei. Instanta i-a admis contestatia la executare si a constatat ” ca fiind executate suplimentar din pedeapsa de 7 ani, 4 luni si 999 zile închisoare un numãr suplimentar de 216 zile închisoare corespunzãtoare perioadei 24.07.2012 – 28.07.2015 în care detinutul a executat pedeapsa închisorii de 11 ani si 6 luni aplicatã prin sentinta penalã nr. 1160/2007 a Judecãtoriei Deva”. Recidivistul si-a axat contestatia pe prevederile Legii 169/2017 (…) privind executarea pedepselor si a mãsurilor privative de libertate. A invocat si prevederile care se referã executarea pedepsei în conditii necorespunzãtoare, caz în care, pentru fiecare perioadã de 30 de zile executate în conditii necorespunzãtoare, chiar dacã acestea nu sunt consecutive, se considerã executate, suplimentar, 6 zile din pedeapsa aplicatã.
Alin Adrian K. zis ”Moldoveanu” a fost condamnat definitiv dupã contopirea mai multor pedepse la aproape 11 ani de închisoare. Anchetatorii au stabilit cã a urmãrit-o pe adolescentã si pe o strãdutã întunecatã a violat-o. Fata practica prostitutia alãturi de mama sa pe soseaua de centurã a  Petrosaniului. „Moldoveanu“ a sustinut în fata anchetatorilor cã nu este vinovat de viol, pentru cã victima a convenit sã întretinã relatii sexuale cu el.
Maximilian Gânju