Au venit ghiozdanele la Petrosani. Administratia locala de aici a anuntat cu ceva timp în urma ca va da ghiozdane si rechizite elevilor, iar în aceste zile produsele au fost furnizate toate, acum fiind depozitate într-un spatiu al Serviciului de Asistenta Sociala.

 Primarul Petrosaniului a prezentat ieri ghiozdanele, iar pe aceasta cale le-a si transmis ceva parintilor. “La copiii din clasele I-IV vom încerca sa repartizam ghiozdanele cu cele mai vii culori, roz sau rosu la fetite si bleu sau albastru la baietei. Pe aceasta cale, înca odata fac apel la parinti sa nu cheltuie banii sa cumpere ghiozdane pentru copii, pentru ca le vor primi de la noi”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Municipiului Petrosani.

În total, primaria a cumparat 3.500 de ghizdane, în care fiecare copil va gasi caiete, creioane colorate, cate un penar, precum  si ale rechizite. Acestea vor fi distribuite gratuit copiilor din clasele I – VIII de la scolile de pe raza municipiului, în prima zi de scoala. Dupa festivitatea de deschidere a noului an scoala, atunci cand vor merge la scoala, ei vor gasi ghiozdanele pe banci.

Luiza Andronache