La finalul partidei amicale cu Unirea Alba Iulia (2-0) din week-endul trecut, antrenorul Cristian Dulca a punctat câteva aspecte legate de ACS Energeticianul.
“E bine cã am rãmas la Petrosani, nu mai conteazã numele. Cãutãm variantele bune de omogenizare, am început pregãtirile cu o formulã, suntem într-o permanentã miscare. Mai pleacã unii, vin altii…Suntem cam la 60% din ce îmi doresc, pânã la startul comeptitiei din 4 august ne vom pune la punct la toate capitolele. Îmi doresc un lor de 24-25 jucãtori cu valori apropiate. Nu vreau sã vorbesc despre promovare, sã vedem câte vor promova, cu patru echipe avem sanse mari. Deocamdatã sã pãsim cu dreptul în douã meciuri acasã si apoi ne vom contura obiectivul”, a precizat Cristian Dulca.
Energie pentru fotbal
A început numãrãrtoarea inversã pentru startul ligii a 2-a. Totul este într-o schimbare. La stadionul “Jiul” (pânã si magazionerul s-a schimbat, Grigoras în locul lui Ghitan) este un santier, în zona fotbalului este o emulatie de nedescris. Au plecat pe “ultima sutã” câtiva  jucãtori (Sãlãjan, Vezan, Oct. Vasile), au venit opt nume noi, practic din sezonul trecut se mai regãseau 5-6 nume. Toate energiile sunt în zona  fotbalului, peste zece zile Petrosaniul reintrã în circuitul Ligii a II-a.  Chiar dacã nu ca detinãtoare de echipã proprie, mãcar ca si gazdã a echipei de la Tg. Jiu. Marea dorintã  este ca Energeticianul sã adune în jurul sãu energia publicului care va veni, credem si sperãm într-un numãr cât mai mare la meciuri. Fotbalul va prinde, spunem noi, un alt contur.
GENU TUTU