Costel Avram, managerul SC Apa Serv Valea Jiului, se pregãteste sã devinã administratorul public al judetului Hunedoara.  Luni dimineatã, cel care a fost si vicepresedintele Consiliului Judetean Hunedoara si-a  depus dosarul cu  candidatura pentru postul rãmas vacant si a declarat cã decizia i-a apartinut în exclusivitate.
„Mi-am depus  candidatura luni dimineatã si candidez pentru functia de administrator  public”, a fost  singura declaratie publicã a lui Costel Avram.
Fostul administrator public al judetului Hunedoara, Dan Stoian a demisionat si  pentru  locul sãu a fost vehiculat, încã de la început, numele directorului Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram. Administratorul public al  judetului Hunedoara,  Dan Stoian a  informat, luna  trecutã, plenul Consiliului Judetean cã a luat decizia  de a denunta  contractul de  management încheiat cu Consiliul Judetean Hunedoara,  începând cu data de 10 iulie 2018, cu acordul pãrtilor.  Dan Stoian a  ocupat functia de administrator al judetului Hunedoara din noiembrie 2011 pânã în prezent.
Diana Mitrache