Hai sã ajutãm cu rechizite!

Organizatia Caritas din Petrosani vine, si în acest an, în sprijinul copiilor care vor si nu pot merge la scoalã.  Au nevoie de sprijin de la noi si o putem face dacã  participãm cu totii la campania denumitã generic ”Si noi vrem sã învãtãm!”. Este o campanie în cadrul cãreia puteti dona rechizite sau bani.  Cei care vor sã ajute, pot face asta chiar la sediul librãriilor. Voluntarii de la Caritas au montat cutii pentru rechizite în locatia Diverta, precum si în cele douã sedii Librãria Scolarului. De  asemena, puteti dona rechizite deja utilizate, dar în stare bunã, la sediul Caritas, din strada Enãchitã Vãcãrescu, nr. 12, Petrosani.
Donatiile vor ajunge la copiii nevoiasi din Valea Jiului, care îsi doresc sã meargã cu drag la scoalã, dar care provin din familii cu posibilitãti financiare foarte reduse. Chiar dacã este încã vacantã, ne putem gândi la  copiii nevoiasi si, ca sã meargã la toamnã la scoalã, noi le putem fi sprijin. Campania a început din 19 iulie si va fi valabilã pânã în data de 1 august, sub sloganul „Ajutã un copil sãrac sã poatã învãta!”
Diana Mitrache

Un comentariu la „Hai sã ajutãm cu rechizite!

  • 23 iulie 2018 la 23:38
    Permalink

    E foarte buna initiatva organizatiei Caritas, insa e foarte proasta ideea ca perioada de donare este pana la 01 august,multi oameni care ar dori sa contribuie sunt in concediu si sunt plecati din VJ. Nu am inteles de ce aceasta graba, din moment ce scoala incepe la 15 septembrie!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.