Fotbal, Liga a II-a. Pregãtiri / Ce fac echipele care vor veni sã joace la Petrosani?

Pentru cã Petrosaniul va fi gazda uneia dintre echipele de Liga a II-a, vã propunem ca pânã la startul acestei competitii (4 august) sã vã oferim în fiecare zi de joi informatii despre echipele care vor juca împotriva AS Energeticianul.

ASU Poli Timisoara – cu ex-lupeneanul Bozian în formatie
Echipa antrenatã de Cosmin Petruescu si-a încheiat stagiul de pregãtire la baza de la Sântãmãria Orlea, lângã Hateg, cu douã partide amicale, 4-0 cu Sportul Petresti si 2-2 cu Cetate Deva.  Printre jucãtorii aflati în lotul echipei timisorene îi gãsim pe fostii jiulisti Scutaru si Copil si pe ex-lupeneanul Bozian. Una dintre achizitiile noi de la ASU Poli Timisoara este fundasul D. Cojocaru (21 de ani) care a evoluat la echipele belgiene de juniori Anderlecht Bruxelles, Charleroy si Saint-Giloise.

U.T.A – cu Ionut Popa la timonã
U.T.A a efectuat o multime de transferuripentru noul sezon, astfel cã antrenorul Ionut Popa (a pregãtit Jiul în anii 2003-2005) are la dispozitie un lot numeros. Printre jucãtori se aflã si fostul atacant  al Jiului, Vãdrariu. Într-un cantonament de zece zile efectuat în Ungaria,  UTA a jucat cu Ripensia Timisoara (2-0), VSC Debrecen (0-1) si Szeged Grosics Akad (1-0).

ACS Poli Timisoara – pe mâna tinerilor
Fosta divizionarã de primã ligã, ACS (Recas) Poli Timisoara a avut un stagiu de pregãtire la Poiana Brasov. Aici, antrenorul Ionel Ganea a avut la dispozitie un lot de 21 de jucãtori, printre care Mario Contra, Alin Mutu, Seb. Velcotã sau Octavian Drãghici. Costul biletelor pentru noul campionat va fi de 10 lei (peluze si tribuna a 2-a), 15 lei (tribuna 1), 50 de lei (la lojã).

Ripensia Timisoara – rezultate slabe în amicable
Echipa din „Giarda Rosie” si-a încheiat stagiul de pregãtire în Ungaria, la Bekescsaba. Acolo, elevii lui Ciprian Urican au cetat cu 0-2 cu UTA si 0-1 cu SC Szeol Szeged (divizia „B”, loc 5). Din lotul de 23 de jucãtori se remarcã Dumiter, Anghelina, Hecsko, C. Toma sau Zaluschi.

„U” Cluj – „Sepcile Rosii” în Italia
Nou promovata „U” Cluj cu antrenorul Adrian Falub la cârmã, se aflã în pregãtiri în Italia, la Forli, printre noutãti remarcându-se Bozoancã, Taub (ambii ASU Poli Timisoara) si Burghele (CNP Timisoara), cel mai nou transfer fiind cel al lui Cr. Gavra, venit de la Viitorul Constanta.

Pandurii Tg Jiu – cu sau fãrã Mansour?
Gruparea gorjeanã, implicatã într-un scandal financiar pe axa CEO – USMO – CJ Gorj – CL: Tg. Jiu – se antreneazã sub bagheta lui Adrian Bogoi. Acesta se pare ca nu-l va retine în lot pe cunoscutul Mansour Gueye (33 de ani) care a evoluat în returul sezonului trecut la ACS Sirineasa

Sportul Snagov – campanie fructuoasã de achizitii
Echipa pregãtitã de antrenorul Laszlo Balint si-a încheiat pregãtirea de varã de la Târlungeni, cu un ultim amical, 6-2 cu Cetate Râsnov (Liga III). Echipa din Snagov a fãcut 10 achizitii noi, cel mai tânã jucãtor fiind Alexandru Gât (20 de ani), venit de la Dacia Unirea Brãila.
GENU TUTU

3 comentarii la „Fotbal, Liga a II-a. Pregãtiri / Ce fac echipele care vor veni sã joace la Petrosani?

 • 18 iulie 2018 la 21:21
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani ! Respect pentru Nicolae Sarcina !

  Răspunde
 • 19 iulie 2018 la 14:15
  Permalink

  De unde respect ?i Hai Jiul?
  ??tia NU sunt Jiul. Nici m?car nu au fuzionat cum au spus!!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.