Rezultatele examenului de titularizare au fost afisate. La nivelul judetului s-au înregistrat doar patru note de 10.  Hodean Ioan Simion, Nandra Cosmin Mircea au sustinut probã la  disciplina religie ortodoxã si au obtinut nota 10.  Perta Sonia a sustinut examenul de titularizare  la disciplina limba si  literatura românã,  pedagogia prescolarã si metodica desfãsurãrii activitãtilor instructiv-educative în grãdinitã de copii, iar Stefãnescu Iolanda a sustinut proba la limba si literatura românã, elemente de pedagogie scolarã si  elemente de didactica generalã aplicate  disciplinelor din învãtãmântul primar, ambele obtinând nota 10.
Pentru angajarea pe perioadã nedeterminatã (titularizare), candidatii trebuie sã obtinã  minimum nota 7 atât la proba scrisã, cât si la proba practicã/inspectia specialã la clasã în profilul postului.  Note peste 7 au  obtinut un numãr de 88 de candidati, în timp ce 45 de candidati au luat note cuprinse între 6,00 si 6.99.  43 de candidati la  examenul de titularizare au obtinut peste nota  8, iar alti 24 au obtinut note cuprinse între 9,00 si 9,99.  Note cuprinse între  5 si 6 au obtinut un numãr de 76 de  candidati. Pentru  angajarea pe perioadã determinatã (suplinire), candidatii trebuie sã obtinã minimum nota  5 atât la proba scrisã,  cât si la proba practicã/inspectia specialã în profilul postului.72 dintre candidatii care au sustinut examenul de titularizare au luat note sub 5. Sase candidati au obtinut note cuprinse între 1 si 1.99.  “Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadã nedeterminatã vizeazã urmãtoarele discipline/specializãri: educatori/profesori pentru învãtãmânt prescolar în limba românã (1.094), învãtãtori/profesori pentru învãtãmânt primar în limba românã (882),  muzicã instrumentalã (274) si educatie fizicã si sport (287)”, aratã Ministerul Educatiei Nationale.
Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioadã nedeteminatã se realizeazã în sedinte publice organizate de inspectoratele scolare în data de 26 iulie.
Monika BACIU