Politistii din Petrosani sustinuti de politistii Serviciului Actiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara au cãutat mai multi suspecti care care ar fi comis infractiuni cu violentã.
Patru persoane sunt suspectate cã fac parte dintr-o grupare interlopã ce actiona pe raza  Vãii Jiului, în special în municipiul Petrosani. Trei dintre suspecti au fost prinsi în urma unor descinderi în mai multe localitãti ale Vãii Jiului, iar un altul este în  continuare cãutat de politisti. Indivizii sunt  suspectati de infractiuni comise cu violentã, iar unii dintre ei au atacat, sãptãmâna trecutã, un jurnalist chiar în fata locuintei acestuia.
Pe numele indivizilor au fost emise mandate de aducere în vederea audierii într-un dosar penal. ”Organele de cercetare penalã ale politiei judiciare au pus în executare mai multe mandate de aducere emise pe numele unor persoane pentru sãvârsirea unor infractiuni asupra persoanei. Au fost audiate 6 persoane implicate în comiterea acestor infractiuni. Fatã de un bãrbat in vârstã de 36 de ani, din Petrosani, s-a luat mãsura retinerii pentru o perioadã de 24 de ore, urmând a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani, cu propuneri legale corespunzãtoare”, declarã Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.  Potrivit unor surse de încredere, unul dintre suspecti, alãturi de alti complici, ar fi blocat si oprit în trafic un autoturism si l-au bãtut pe un tânãr. Totul s-a întâmplat la finele lunii iunie, iar suspectul ar fi avut o  disputã legatã de o sumã de bani ce ar fi provenit de pe urma drogurilor.
Maximilian Gânju