Pericol de explozie din cauza unei masini

Locuitorii din centrul municipiului Petrosani au rãmas fãrã curent si gaz, dupã ce o masinã înmatriculatã în Harghita a rupt o teavã de gaz. Incidentul s-a petrecut pe strada Slatinioara, arterã ce face legãtura între strada ce duce spre Liceul de Informaticã Carmen Sylva, si Spitalul de Urgentã din Petrosani.
Soferul, cel mai probabil, nu a stiut unde merge, fiind ghidat de GPS, pentru cã a ales aleea îngustã si care era traversatã de mai multe tevi de gaz. Din pãcate, însã, în zonã nu existã niciun indicator care sã limiteze accesul masinilor de o anumitã înãltime pe acea stradã.

Pompierii au ajuns imediat la fata locului si au reusit sã opreascã atât alimentarea cu energie electricã, cât si cea cu gaz metan. Asta, pentru a evita o catastrofã. Soferul masinii care a provocat accidentul a reusit apoi, îndrumat de politisti, sã iasã cu masina de pe strãduta îngustã si a fost  condus la sectia de politie pentru declaratii.

„În data de 11.07.2018, ora 12:20, Politia Municipiului Petrosani, a fost sesizata cu privire la faptul ca, pe strada Slatinioara din municipiul Petrosani, un autoturism a lovit o teava de gaz. Echipajele politistilor sosite la fata locului, au stabilit ca, un barbat in varsta de 40 de ani din judetul Harghita, in timp ce conducea o autoutilitara, pe strada Slatinioara din municipiul Petrosani, din cauza incarcaturii din autoutilitara care depasea dimensiunile acesteia, a acrosat o teava de gaz care alimenta imobilele din zona. Nu au fost victime omenesti, doar pagube materiale constand in distrugerea partiala a retelei de gaz. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. La fata locului s-au prezentat si angajati din cadrul Eon Gaz, care au oprit scurgerea de gaz, urmand sa remedieze incidentul„, a declarat Bogdan Nitu.


Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.