Un consilier judetean face lobby pentru modernizarea drumului spre statiunea montanã Straja. Maria Ivãnisi, consilier judetean (PSD) a solicitat conducerii institutiei sã aibã  în vedere modernizarea drumului care face legãtura dintre municipiul Lupeni si statiunea montanã Straja.
“Sperãm sã se gãseascã resursele necesare pentru efectuarea tuturor reparatiilor pe drumul de la Straja 664A, având în vedere cã în scurt timp vine din nou sezonul de iarnã”, a spus consilierul judetean,  Maria Ivãnisi, în cadrul ultimei sedinte de consiliu.


De altfel, si primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã se bazeazã pe srpijinul Consiliului Judetean Hunedoara.
“Avem promisiunea din partea Consiliului Judetean cã acest drum va fi reabilitat, undeva în jur de 9 kilometri de drum. Anul acesta am primit o sumã destul de micã pentru a putea sã reparãm gropile care au apãrut, iar acei concurenti trebuie sã aibã un drum foarte lin, trebuie sã se desfãsoare competitia pe un drum foarte bun. Pentru anul viitor, avem promisiunea de la Consiliului Judetean, cã ne va asfalta tot acest drum. Când asfaltul este proaspãt, cei care practicã longboardul nu pot sã îl practice în conditii bune. Competitiile vor continua în Straja”, a declarat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
De precizat este faptul cã drumul se aflã în administrarea Consiliului Judetean Hunedoara, sectorul de carosabil care face legãtura între municipiul Lupeni si Straja fiind inclus în categoria drumurilor judetene.
Monika BACIU