Zeci de tineri sunt asteptati la Baru Mare, sâmbãtã, de dimineatã., sã participe la competitia organizatã de atletii de la San Montan.
Este o întrecere care a ajuns în acest an la editia cu numãrul 5 si toti cei care vor sã facã miscare în aer liber sunt asteptati la ora 10.00 la linia de start. Organizatorii promit trasee spectaculoase si premii.
„Sperãm cã vremea va fi favorabilã în acest week-end. Asteptãm toatã Valea Jiului si nu numai, pentru cã ne asteptãm sã vinã sportivi si din alte orase ale tãrii. Deja avem aproximativ 200 de înscrisi pe site si sperãm cã va fi un eveniment de exceptie, tinând cont cã noi sãrbãtorim 5 ani de San Montan, la Baru”,  a spus Erika Santa, organizator San Montan.
Puteti alerga, puteti veni chiar si cu bicicletele, cu copiii, sau singuri, pentru cã oragnizatorii  s-au gândit la toatã lumea. „Este o competitie de alergare montanã, un semimaraton de 24 de km, cu diferentã de nivel de 1000 de metri, un cors de circa 7 km,  accesibil pentru oricine, nu doar pentru sportivii de performantã. Avem un duatlon pe plat si nu lipseste nici cursa copiilor”, a mai completat Erika.  Competitia începe sâmbãtã, 14 iulie,  la Baru Mare , de la ora 10,00, iar la final, dupã festivitatea de premiere, când sportivii de la San Montan vor sãrbãtori  cei 5 ani de când sunt împreunã, va fi un foc de tabãrã si mâncare la ceaun. Toti cei interesati sã se înscrie la alergare sunt asteptati pânã înainte de concurs.
Diana Mitrache