Minora abuzatã de individ si-a retras plângerile pentru viol si loviri si alte violente, astfel cã judecãtorul l-a pedepsit pe individ doar pentru cã a sechestrat-o.  Magistratii Judecãtoriei Petrosani  l-au condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pe tânãrul din Petrila, acuzat cã orbit de gelozie si-a sechestrat iubita, o minorã din Rovinari, a bãtut-o si înfometat-o timp de mai multe zile.
D. Ioan Daniel o tinea captivã pe adolescentã într-un apartament din Petrila si o ducea într-o zonã montanã izolatã unde o viola. Acuzat de mai multe infractiuni de procurori, individul a scãpat de învinuirile de viol si lovire sau alte violente dupã ce victima si-a retras plângerea.
Judecãtorul a mai decis ca bãrbatul sã presteze o muncã neremuneratã în folosul comunitãtii pe o perioadã de 60 de zile lucrãtoare în cadrul Primãriei orasului Petrila sau în cadrul Primãriei Municipiului Petrosani si va trebui sã plãteascã 1900 de lei cheltuieli judiciare cãtre stat. Sentinta instantei din Valea Jiului nu este definitivã si poate fi atacatã cu apel.
Adolescenta abuzatã s-a ales si ea cu un dosar penal si a fost trimisã în judecatã  pentru favorizarea infractorului dupã ce a renuntat la acuzatii. Politistii si procurorii au depus un volum urias de muncã în probarea faptelor comise de tânãr, însã munca lor a fost în zadar dupã ce victima s-a împãcat cu agresorul.
Maximilian Gânju