Patronul echipei care a jucat sub numele de Sirineasa pe stadionul Jiul din Petrosani a promis miercuri, în fata suporterilor, a presei si a celor din administratia localã cã vrea sã joace aici. La fel a fãcut, însã, si la Severin.
Potrivit site-ului jurnalulolteniei.ro (vezi aici http://www.jurnalulolteniei.ro/2018/07/03/sarcina-anunta-ca-muta-echipa-la-severin/), acelasi om de afaceri din Gorj spune exact acelasi lucru, dar pentru Severin.
DECLARATIA DE LA PETROSANI:

„Am convingerea cã se va gãsi întelegere între Consiliul local Petrosani si conducerea clubului si anul viitor vom juca în liga I. Noi ne dorim ca baza sã ni se dea cu 500 de lei chirie si sã avem cât mai multi suporteri alãturi de echipã. Vor gãsi o solutie legalã, asa încât sã nu încãlcãm legea si sunt convins cã echipa va rãmâne aici 100%”, a spus Nicolae Sarcinã patronul echipei de fotbal Sirineasa
DECLARATIA DE LA SEVERIN:
„La Severin o sã joace echipa, datoritã faptului cã este nocturnã. Antrenamentele le facem la Târgu Jiu, numai cã deplasarea o facem la Severin, datoritã faptului cã este nocturnã acolo si terenul este foarte foarte bun, iar la noi, la Târgu Jiu, nu-i gata stadionul. Vrem sã jucãm în nocturnã. Primarul de la Severin este unul foarte gospodar. Stadionul este întretinut foarte bine. La Petrosani trebuia sã duc eu totul, jandarmi, pazã, salvare si multe altele. În plus, am investit foarte mult în reabilitarea stadionului din Petrosani. Am muncit cu 120 de oameni, timp de trei sãptãmâni, pentru a face curãtenie. Pomii erau de 2-3 metri, în tribune. Mãcar o strângere de mânã puteau sã ne dea autoritãtile locale, nu voiam noi diplomesau altceva”, a spus Sarcinã, cu doar douã zile înainte de declaratia de la Petrosani.

Diana Mitrache