Popas al Apa Serv si în Cheile Taia

Operatorul de apã si canal continuã programul început încã de anul trecut prin care se construieste câte un popas la portile de acces în zonele turistice ale Vãii Jiului.  Au fost deja realizate douã asemenea investitii iar acum se lucreazã la a treia. Popasul turistic va fi  realizat într-o zonã mirificã a Petrilei, respectiv în Cheile Taia.
”Stim cã si aceastã zonã deosebit de frumoasã este foarte mult cãutatã de turisti, de localnici,  pasionatii de ciclism ori alte activitãti sportive si din acest motiv am decis sã realizãm încã o fântânã si un foisor în care oamenii sã se odineascã. În acest  fel vrem sã ajutãm la  promovarea zonelor  turistice ale Vãii Jiului,  zone extraordinare si cu un potential imens din acest punct de vedere. Sunt sigur cã exemplul nostru, va fi urmat si de altii, fie  administratii locale sau investitori privati”, a declarat directorul general  al Sc Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram.  Potrivit acestuia în urma actiunii de ecologizare  derulatã de Ziua Mediului, tot în Taia s-a decis si  amenajarea unei zone de picnic.  Apa Serv Valea Jiului a realizat în alte douã montane frecventate de turisti, unde operatorul are capacitãti de productie, popasuri turistice. Unul este la intrare pe Transalpina, în Cheile Jietului, iar celãlalt la  poarta sudicã a Retezatului. Ambele investitii s-au  bucurat de succes din partea localnicilor si a turistilor.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Popas al Apa Serv si în Cheile Taia

  • 7 iulie 2018 la 11:00
    Permalink

    Un lucru foarte frumos ,practic si de bun gust . Respect si cu multumirile cuvenite !! Cit despre alti investitori,..s-au administratii,….hai sa fim seriosi, …….” 0″ barat

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.