Patronul echipei Sirineasa vrea în Petrosani, cu conditii

Suporteri înfocati, gãlãgie, opinii diverse si, deocamdatã nicio decizie.  Patronul echipei de fotbal Sirineasa, Nicolae Sarcinã spune cã vrea sã joace pe stadionul de la Jiul, sub culorile echipei ce împlineste anul viitor 100 de ani, dar pune conditii. Nu poate plãti mai multi bani pe chirie si cere consiliului local al municipiului Petrosani sã ia în calcul cã Valea Jiului va echipã în Divizia B.
„Am convingerea cã se va gãsi întelegere între Consiliul local Petrosani si conducerea clubului si anul viitor vom juca în liga I. Noi ne dorim ca baza sã ni se dea cu 500 de lei chirie si sã avem cât mai multi suporteri alãturi de echipã. Vor gãsi o solutie legalã, asa încât sã nu încãlcãm legea si sunt convins cã echipa va rãmâne aici 100%”, a spus Nicolae Sarcinã patronul echipei de fotbal Sirineasa.  Primarul Tiberiu Iacob Ridzi spune cã asteaptã sã afle toate doleantele celor din staff, iar apoi  le va supune atentiei juristilor. Abia apoi va decide cum va elabora o hotãrâre de consiliu  si va convoca apoi forul legislativ.
„Toatã lumea îsi doreste ca echipa sã joace la Petrosani. Rãmâne sã vedem în ce conditii si tot ce va hotãrî Consiliul Local se va pune în aplicare. Rãmâne un singur amendament: trebuie sã respectãm legea. O sã notez toate propunerile lor, o sã  discut cu departamentul juridic, cer un punct de vedere juristilor si în cel mai scurt timp convoc CL”, a adãugat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.  Echipa de fotbal de la Stadionul Jiul ar putea sã se numeascã Jiul Petrosani si asta au spus si suporterii, care de o viatã, doresc sã aibã aici fotbal, pe stadion.
Diana Mitrache

13 comentarii la „Patronul echipei Sirineasa vrea în Petrosani, cu conditii

 • 4 iulie 2018 la 19:36
  Permalink

  500 lei? ptr un stadion,,,? chiria ptr un spatiu mic comercial de 5-6 mpatrati costa atat ,,,ptr banii astia al iau eu,,sa cresc rate pe ,,,gazon :))

  Răspunde
  • 5 iulie 2018 la 10:47
   Permalink

   Sa cre?ti rate la mamitica-ta acasa, stadionul este pt.fotbal.Iar daca nu joaca nimeni este pt.paragina.Te mai bagi?

   Răspunde
 • 4 iulie 2018 la 20:26
  Permalink

  Dan ,500 de lei ptr un stadion?..nu sunt nici macar bani de tigari ,,pe o luna,,,are dreptate primarul din Petrosani… restul ca si tine … no coment…invidios? nici nu ma intereseaza fotbalul… totul e doar de pret….si de plingaciosi:)).. si fraieieri ca tine,,,,

  Răspunde
  • 4 iulie 2018 la 21:23
   Permalink

   ion , prostule ce te intereseaza pe tine bani ??? Primaria Petrosani sa faca demersuri la Consiliul Judetean Hunedoara pentru asfaltarea drumului judetean din Parang pentru a face bani din turism . Prostule de Ion a spus domnul patron Nicolae Sarcina ca bani din bilete si abonamente sa mearga la primarie .

   Răspunde
  • 4 iulie 2018 la 23:59
   Permalink

   De ce-ti pui mintea cu prostul Ioane? Asta care isi zice Dan, dupa stilul de scris, e nebunul ala care de vreo doi ani de zile, ne intoxica pe toti cu…..investitiile la mina Vulcan si mina Paroseni si cu schimbarea tevilor de la termo Paroseni pana la usa apartamentelor. Ai dreptate Ioane, 500 de lei e o suma chiar derizorie pentru inchirierea unui stadion. Oricat de mult ne-am dori o echipa de fotbal pe stadionul Jiul, nu putem sa nu remarcam pretentiile absurde, as zice chiar nesimtite ale patronului de la Sirineasa.

   Răspunde
 • 5 iulie 2018 la 07:53
  Permalink

  Asa-zisul patron, care este omul de casa al.pesedeului,omul care a acaparat tot Gorjul (vezi firma „Succes”), ar putea sa cumpere jumatate din Petrosani dar vrea gratis stadionul.Asa lucreaza neoburghezia rosie,cu metode preluate de la sovietici: pe unde trec ei, ramane pamantul parjolit! Pe de alta parte, ce credibilitate de negociere poate sa aiba Iacob Tiberiu (alt gorjean, vorba unui distins miner de pe-aici), cand in familia lui exista un condamnat pentri furt! In orice tara normala omul asta ar trebui trimis la udat de rosii, nu pus in fruntea obstii! Asta-i absurdul in care traim azi:in loc sa facem ordine in viata noastra, promovam subiecte infantile, precum fotbalul si chiria pentru stadion.

  Răspunde
 • 5 iulie 2018 la 08:03
  Permalink

  Domnilor, chiria este o gluma, noi nu stim ca de obicei toate dedesubturile ”afacerii”. Sa nu mai fim asa creduli. Acest patron Sarcina profita dupa mine de comparatia asta continua intre Sirineasa si fosta Jiul, care mi se pare incorect, apoi sa se mandreasca Petrosaniul ca o echipa a ales sa joace fotbal la noi in Liga a II-a. Daca patronul Sarcina acum practic se roaga sa fie ajutat pentru ca o duce prost cu banii, atunci ce sanse sunt sa ramana in Liga a II-a si doamne fereste sa promoveze in prima liga?????
  Asa ca fereasca dumnezeu de smecheri de genul…….

  Răspunde
 • 5 iulie 2018 la 08:07
  Permalink

  Este o smecherie la mijloc, s-au facut valuri ca pleaca, ca, ca, ca, dar iata ca tot aici vin.
  Conditiile impuse de patron sunt ”tupeiste” iar primarul Ridzi cauta de unde poate capital(de orice fel!).

  Răspunde
 • 5 iulie 2018 la 10:09
  Permalink

  Sa joace la Tg_Jiu cu chirie de 500 lei/luna,tupeu de oltean,pentru unul plin de bani.Toti primari din Vale sa se stranga si gaseasca o solutie comuna sustinerii unei singure echipe cu jucatori din zona.Lasate deoparte orgoliile personale si infiintata o echipa comuna daca vrem sa avem fotbal in zona !

  Răspunde
 • 5 iulie 2018 la 10:17
  Permalink

  ion , Minerul disponibilizat , … este acelas puturos care scrie zilnic comentari sub diferite nume ca sa bage intriga

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.