Au protestat cã nu si-au luat banii, dar firma participã la licitatie

Firma care a asigurat paza unitãtilor miniere de la Complexul Energetic Hunedoara s-a prezentat la licitatia organizatã de societate.  Asta în contextul în care, în urmã cu o sãptãmânã, angajatii firmei de pazã protestau din cazã cã nu si-au încasat salariile din luna februarie. Contractele Complexului Energetic Hunedoara sunt vânate de societãtile comerciale. De aceastã datã, paza unitãtilor miniere a fost râvnitã de mai multe societãti. Una din firmele de pazã care s-a prezentat la licitatie este exact care a cãrei angajati protestau sãptãmâna trecutã în fata Complexului Energetic Hunedoara pentru faptul cã nu si-au primit salariile din luna februarie. În plus, aceeasi firmã a depus si contestatie.  Contestatia formulatã de International Centurion Garany  a fost respinsã.Potrivit documentelor, firma în cauzã a contestat adresa nr. DC3559/1/11.06.2018, aferentã lotului 1,reprezentând comunicarea rezultatului evaluãrii propunerii tehnice,document emis în cadrul procedurii de atribuire prin „licitatie deschisã”, online, fãrã etapã finalã de licitatie electronicã, a contractului de achizitie publicã, având ca obiect „Servicii de pazã a obiectivelor, bunurilor si valorilor a SCEH SA”, initiatã de compania energeticã hunedoreanã. Cei de la Centurion cereau celor de la CNSC “obligarea entitãtii  contractante la reevaluarea documentelor si admiterea contestatoarei la faza urmãtoare a licitatiei”.
Dupã analizarea documentelor, CNSC a admis “exceptia, invocatã din oficiu, privind inadmisibilitatea  contestatiei formulatã de SC INTERNATIONAL CENTURION GARANTY SRL, în contradictoriu cu SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA SA, în calitate de entitate contractantã, pentru neconstituirea cautiunii”.Din cauza contestatiilor, minerii sunt cei care îsi pãzesc unitãtile miniere.Valoarea estimatã a contractului este cuprinsã între 4.181.970 si  6.582.512 RON, fãrã TVA.
Monika BACIU

7 comentarii la „Au protestat cã nu si-au luat banii, dar firma participã la licitatie

 • 3 iulie 2018 la 20:18
  Permalink

  sa mai gaseasca si alti fraieri care muncesc degeaba

  Răspunde
 • 3 iulie 2018 la 20:40
  Permalink

  Daca s-ar face investitii la Vulcan si Livezeni,ar deveni rentabila…,a,nu,pardon,aici e vorba de altceva!

  Răspunde
 • 4 iulie 2018 la 07:21
  Permalink

  gigi , Fane , … este acelas puturos gras care a lucrat ca electrician la Mina Lupeni iar cand a iesit la pensie paznic , este o jigodie ordinara care se crede intelectual ca scrie comentarii sub diferite nume , este un oltean care vorbeste stalcit scuzandu-se ca are probleme dentare , ficasa ingrijeste mosnegi bubosi in Italia …….

  Răspunde
  • 4 iulie 2018 la 12:56
   Permalink

   il stim pe prost (prostul nu poate trece neobservat) se credea lider de sindicat , politician , ziarist , primar , ….

   Răspunde
 • 4 iulie 2018 la 20:34
  Permalink

  Dan=Vecinul=Minerul=MineriiVaii Jiului= ,,etc=inveastitii in mina Vulcan si Livezeni- esti un retardat, oricine are o parere care nu ti canta in struna, e puturos, e in Italia, nevasta exilata, singurul retardat de aici esti tu,,care nu poti accepta si o alta parere ,,,,poti zice ce vrei,,,tu esti singur cu spuma la gura,,, toti sunt normali ,,tu sincer ai nevoie sa mergi la doctor….

  Răspunde
 • 4 iulie 2018 la 20:39
  Permalink

  Dan=Vecinul singurul retardat aici esti tu,,,..tu dai copy paste la comentarii..scrise de un copil de al tau,,,te repeti in prostie ,,, e dreptul tau,,,acum zi unde sa curat un subsol? 🙂 atat poti,,,atat faci…

  Răspunde
  • 4 iulie 2018 la 21:28
   Permalink

   ion puturosul care se crede lider de sindicat , primar , ziarist , politician , …. (prostul se pricepe la toate dar nu stie nimic)

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.