Cereri pentru parcelele din Pasul Vâlcan

Opt din cele 40 de parcele scoase la licitatie, în Pasul Vâlcan, si-au gãsit proprietar.  Reprezentantii administratiei locale au reusit sã atragã câteva persoane  care sã vinã si sã investeascã în  statiunea montanã. Pretul la care au fost adjudecate terenurilor este mai mare decât cel de pornire.
“Doar opt din cele 10 parcele de teren din Pasul Vâlcan au fost adjudicate, în urma licitatiei. Pretul la care s-au adjudecat terenurile a fost mai mare decât pretul de pornire, astfel cã terenurile s-au adjudecat la valori cuprinse între 2,8 si 3,6 de lei. Ne bucurã faptul cã am reusit sã atragem potentiali investitori care sã vinã si sã construiascã cabane în statiunea montanã. Vrem sã dezvoltãm Pasul Vâlcan, iar acesta este un prim pas în ceea ce priveste structura de cazare”, a declarat Cristian Merisanu, viceprimarul municipiului Vulcan.
Edilii de la Vulcan au scos la licitatie 40 de parcele de teren situate în zona turisticã a localitãtii,la Pasul Vâlcan, 30 de parcele, si în zona ”Trei fagi”, 10 parcele de teren. Potrivit viceprimarului municipiului Vulcan, o nouã licitatie va fi organizatã si în luna august.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.