Un barbat de 56 de ani din municipiul Vulcan, Valea Jiului a fost gasit ieri mort in casa de catre rude, iar din primele date  politistii sustin ca este posibil ca omul sa fi fost ucis.

Politistii din Vulcan au fost alertati prin 112 ca pe strada St. O. Iosif din Vulcan este un barbat ce a fost gasit de fiica sa in locuinta. Omul nu mai prezenta semne vitale, iar paramedicii SMURD nu au putut decat sa constate decesul. Politistii spun ca au ridicat cadavrul, dar doar medicul legist se va putea pronunta cu privire la cauza decesului. „Noi am primit o sesizare prin 112, in care fiica barbatului de 56 de ani a solicitat ajutor. Echipajul SMURD care a ajuns la fata locului a constatat ca  barbatul, despre care fiica sa spunea ca l-a gasit cazut in camera, era deja mort. Ei au constatat decesul si au transportat cadavrul la Medicina legala la Petrosani. Urmeaza ca medicul specialist sa se pronunte cu privire la cauza mortii”, spune Adriana Voina, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

Politistii care au ajuns la fata locului spun ca omul prezenta mai multe leziuni pe corp si este posibil ca acestea sa ii fi provocat moartea barbatului. Potrivit unor surse, barbatul de 56 de ani care locuia intr-un bloc in cartierul Dallas din Vulcan, o zona rau famata, ar fi decedat inca de sambata. Tot atunci in bloc a fost un chef si oamenii spun ca este posibil ca victima sa se fi certat cu cineva de la petrecere care sa-l fi omorat in bataie. Politistii din Vulcan n-au putut confirma aceasta ipoteza dat fiind faptul ca in cauza se derulau cercetari.

 Diana Mitrache

 Maximilian Ganju