Sute de milioane pentru hrana celor din Lupeni

Municipiul Lupeni va reînvia, spun acei din administratia localã, gratie proiectului prin care oamenilor de aici li se vor schimba vietile.
Vor fi învãtati sã îsi câstige pâinea, iar copiii lor vor fi sprijiniti sã facã scoalã si chiar sã îsi gãseascã un loc de muncã, dupã aceasta. În plus, fiecare va primi o masã caldã, zilnic. Proiectul privind hrana acestora, care a fost atent gândit si disociat pe categorii de vârstã, a fost acum scos la licitatie si va fi implementat în scurt timp.
„Am reusit în cele din urmã, sã ridicãm pe SEAP, aceastã licitatie care este de peste 11 miliarde de lei vechi pentru 3 ani de zile. Se vor bucura zilnic, cam 200 de copii si adulti, care vor beneficia de o masã caldã pe zi. Este un proiect foarte complex prin care dorim sã îi readucem pe copii la grãdinitã, la scoalã si la liceu”, a spus Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni. Nu mai putin de 7 milioane de euro vor fi investiti la Lupeni, iar primarul Lucian Resmeritã a semnat pentru realizarea lui. Tinerii vor fi adusi la scoalã, copiii mici, în grãdinite, unde vor primi mâncare si rechizite, mai multe familii vor fi consiliate, iar mediul de afaceri sprijinit si reîmprospãtat, comunitatea va primi asistentã medicalã, iar spitalul va fi reabilitat. Toate, începând din acest an, denumit generic „Bahtalo”.
Diana Mitrache

Advertisements