Toma Coconea- participare meritorie la X Pyr 2018

Sportivul din Petrosani n-a reusit sã urce pe podium asa cum si-a propus.  A terminat cursa  în prima parte a  clasamentului, printre concurentii de top, iar experienta a fost un bun prilej pentru pregãtirea participãrii la Red Bul X-Apls.
”X Pyr 2018 s-a încheiat. A fost o cursã tehnicã, cu rãsturnãri de situatie, zboruri  frumoase. O luptã strânsã, cu vreme bunã, vânturi tari,  ploi. Absolut toate  situatiile, de la temperaturi ridicate la zapãdã pe vârfurile de peste 2800 m. Multumesc tuturor celor care au fost aproape de mine si mi-au dat energie cu fiecare gând bun al lor. (…) Multumesc si suporterilor mei: Adrian Miclea, Adrian Pochiu, Vlad Talu. Ne vedem acolo sus, printre nori, la zboruri frumoase”, a declarat Toma Coconea. Prima pozitie a întrecerii extreme din Pirinei a fost ocupatã de elventianul Christian Maurer, o mai veche cunostintã a lui Toma de la Red Bull X Alps.
Organizatã o datã la doi ani, la fel ca si celebra Red Bull X Alps, competitia de parapantã si cãtãrare presupune traversarea muntilor Piriniei cu sosirea pe coasta Mediteranei, la Port de la Seva, respectiv parcurgerea unui traseu de 550 de kilometri.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Toma Coconea- participare meritorie la X Pyr 2018

  • 5 iulie 2018 la 21:58
    Permalink

    Pai din pacate nu a terminat cursa,cred ca e prima data in intreaga sa cariera.Dar asta e,varsta isi spune cuvantul.La 43 de ani totusi se tine bine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.