Doua  accidente grave au avut loc luni dimineata pe sosele din Hunedoara. In ambele cazuri a fost necesara interventia echipajelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta de la descarcerare.

Doi oameni au avut nevoie de echipajul de la descarcerare din Hunedoara, dupa ce s-au  rasturnat cu masina, iar alti doi au fost scosi cu greu dintre fiarele contorsionate ale masinii ce a intrat intr-un copac in zona localitatii Uroi.

Ambele  accidente s-au petrecut din cauza vitezei si echipajele de la descarcerare au intervenit pentru a-i scoate din masini. „Unul dintre accidente s-a petrecut la iesirea din Hunedoara inspre localitatea Pestisu Mare. Patru victime au avut nevoie de ingrijiri medicale, doua dintre ele fiind scoase dintre fiarele contorsionate ale masinii. Un alt  accident a avut loc intre Uroi si Carpinis. Acolo soferul a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un copac”, spun  responsabilii ISU Hunedoara.

Ranitii din primul accident, un barbat in varsta de 24 si o femeie in varsta de 47 de ani, au fost extrasi din autoturism fara ajutorul echipamentului de descarcerare. Barbatul prezenta fracturi la ambele membre  inferioare in timp ce femeia avea bazinul dislocat. Paramedicii au aplicat atele vacuum, gulere cervicale si au stabilizat ranitii care erau constienti si cooperanti.

In operatiunile de salvare si acordare a ajutorului medical calificat a fost implicata si o echipa cu medic de la Serviciul Judetean de Ambulanta.

Diana Mitrache