Sãptãmâna aceasta a adus pentru iubitorii de sport din cadrul echipei de salariati ai  Apa Serv Valea Jiului Petrosani, posibilitatea de a-si testa abilitãtile pe terenul de tenis de câmp, odatã cu organizarea editiei a II-a a Cupei Apa Serv la tenis de câmp, eveniment sportiv realizat de Apa Serv în colaborare cu Clubul Sportiv Scolar (CSS) Petrosani.
Prin implicarea organizatorilor de la Clubul Sportiv Scolar (CSS) Petrosani, a  profesorilor Lupsanic Alexandru Sebastian si Boghian Alexandru, împreunã cu directorul Medveschi Vasile, care au dat o mânã de ajutor salariatilor de la Apa Serv care au participat la aceastã competitie, evenimentul a avut o notã de sportivitate aparte, mai ales dacã avem în vedere faptul cã pentru multi dintre participanti a fost pentru prima datã când au tinut o rachetã de tenis în mânã.
La startul competitiei s-au înscris un numãr de 51 de persoane, respectiv 29 bãieti si 22 fete, cu totii angajati din cadrul Apa Serv Petrosani, acestia fiind sustinuti frenetic de inimosii suporteri prezenti în tribune pe toatã durata competitiei, desfãsuratã desigur în afara orelor de program.
Meciurile s-au disputat pe terenurile de tenis din incinta bazei Clubului Sportiv Scolar (CSS) Petrosani, specialistii evaluându-le ca fiind extrem de echlibrate, semifinalele si finalele fiind considerate de-a dreptul “dramatice”.
La finalul tuturor meciurilor de tenis desfãsurate, clasamentul Cupei Apa Serv editia a II-a aratã în felul urmãtor:

La FETE:

Locul I – Hebel Ecaterina

Locul II – Navlea Viorica

Locul III – Gomoi Gabriela

Locul III – Mariana Popa

La BÃIETI:

Locul I – Nitã Cristian

Locul II – Cazan Cristian

Locul III – Sãulescu Daniel

Locul III – Florin Donisã
Acest eveniment a fãcut parte din suita programelor de team building derulate în mod constant la Apa Serv Valea Jiului, pentru a consolida relatiile colegiale între salariati. Dupã campionatul de tenis, în perioada urmãtoare, sunt programate deja si alte competitii sportive în cadrul  programelor de team building de la Apa Serv,  printre care amintim:  Editia a II-a a Cupei Apa Serv la fotbal  sau prima editie a campionatelor de badminton si tenis de masã.
Birou Presã  Apa Serv Valea Jiului Petrosani