Un adolescent a fost prins de politisti în urma actiunii si este cercetat penal pentru tâlhãrie. Individul a jefuit o femeie pe care a urmãrit-o pânã la usa blocului în care acesta locuia.
”Politistii au organizat o razie în zona strãzilor Viitorului si Tineretului, din  municipiul Lupeni, în scopul prevenirii unor fapte antisociale si a luãrii mãsurilor legale fatã de persoanele care încalcã legea.  În urma activitãtilor întreprinse, politistii Biroului de Investigatii Criminale au depistat un minor în vârstã de 16 ani, cu privire la care au stabilit cã în data de 03.12.2017, a urmãrit o femeie care se întorcea de la cumpãrãturi,  iar în momentul în care aceasta a ajuns la scara blocului în care locuieste, minorul s-a apropiat din spate, a prins poseta victimei si a tras de aceasta pânã când femeia a cãzut, dupã care a fugit cu poseta, în care se aflau 90 de lei si diferite obiecte personale”, a declarat Bogdan Nitu,  purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Procurorul de caz a decis cã minorul poate fi cercetat în stare de libertate.
Tot în cadrul raziei, politistii au identificat si condus la sediul Politiei, pentru audieri, 11 persoane, cercetate în diferite cauze penale aflate în curs de solutionare. Pe linie de circulatie, politistii au dat mai multe amenzi în valoare de mai bine de 500 de lei.
Maximilian Gânju