Consilierii locali de la Petrila ne obliga sa platim gunoiul la suprapret

Au decis soarta locuitorilor din Valea Jiului: Pret mai mare la gunoi de 27 de ori.   Pretul gunoiului menajer din Valea Jiului se va scumpi considerabil in urmatorii ani. Motivul este acela ca legislativul de la Petrila a refuzat constructia unui deponeu  ecologic pe raza localitatii.

Reprezentantii Consiliului judetean Hunedoara au rezolvat problema deponeului, insa nu vor putea rezolva problema pretului din Valea Jiului. Astfel, o statie de colectare a deseurilor se va realiza la Barcea Mare.

“Am primit prin fax o solicitare de la MAI prin care solicita o hotarare de Consiliu Judetean pentru obtinerea unitatii militare de la Barcea sa construim deponeul  ecologic, unicul deponeu  ecologic din judetul Hunedoara. E nevoie de aceasta unitate militara de la Barcea Mare pentru a reusi sa facem aces tunic deponeu. Dupa cum stiti, consilierii de la Petrila au respins proiectul de hotarare prin care  solicitam un teren pe raza localitatii unde sa construim deponeul”, afirma Mircea Ioan Molot, presedintele CJH.

Mai mult, Molot este cu gandul si la locuitorii din Valea Jiului.  “Imi pare foarte rau pentru locuitorii din Valea Jiului. Ei vor plati mai mult pentru gunoiul menajer, dar nu am ce face”, a mai spus Molot.

Mai mult, potrivit unor surse din cadrul CJH, locuitorii Vaii Jiului nu vor putea suporta pretul  transportului gunoiului  menajer la Barcea.

“Gunoiul din Valea Jiului nu se va putea trsnporta la Barcea pentru ca proiectul nu permite ca acestea sa fie transportate mai mult de 70 de kilometric”, spun surse din cadrul CJH.

Consilierii locali de la Petrila nu au votat proiectul de hotarare pentru construirea deponeului ecologic pe raza localitatii pe motivul de a nu transforma orasul intr-o groapa de gunoi. La mijloc sunt insa, potrivit unor surse, unele interese de grup in spatele carora se afla chiar edilul de la Petrila, Ilie Paducel.

 Raul IRINOVICI

6 comentarii la „Consilierii locali de la Petrila ne obliga sa platim gunoiul la suprapret

 • 2 septembrie 2012 la 23:49
  Permalink

  Domnule Molot va rugam ieftiniti apa in Valea Jiului.

  Răspunde
 • 3 septembrie 2012 la 03:14
  Permalink

  N-ai ce face Molot?du-te dracului daca nu esti in stare de nimic,trantore!

  Răspunde
 • 3 septembrie 2012 la 08:25
  Permalink

  Jigodiile si pupincuristii de consilieri PNL-isti de la Petrila au incercat sa ne impuna deponeul ,motivand ca se va scumpii pretul la gunoi,dar oare cat ar fi fost pretul la sanatate si viata.Ce sa ceri unui Benke Prostovanu,Ramascanu Camataru sau Lataincurista Balanista.

  Răspunde
 • 3 septembrie 2012 la 11:55
  Permalink

  ar fi mirosit rau de tot toata valea jiului domnule Molot ca e zona depresionara ,nici nu stiu cum un om inteligent ca dv v ati gandit sa faceti asa ceva in zona turistica

  Răspunde
 • 3 septembrie 2012 la 11:58
  Permalink

  exista cumva pe valea prahovei deponeu ecologic si noi nu stim?

  Răspunde
 • 6 septembrie 2012 la 18:04
  Permalink

  Am inteles ca tot gunoiul din Valea Jiului se aduce la Vulcan deocamdata,locuitorii din Vulcan platesc 7 lei de persoana gunoiul, iar cei din Lupeni 3 lei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.