Adrenalinã si peisaj industrial

Motociclisti din întreaga lume vor parcurge o parte a traseului Red Bull Romaniacs prin orasul Petrila.  Cea de-a XV-a editie a raliului international “Red Bull Romaniacs” va fi organizatã în perioada  24-28 iulie. Traseele de off-road includ si Petrila.
“Acest concurs a devenit în timp o marcã de prestigiu international, fãcând parte din strategia de marketing, promovare si reprezentare a României, fiind cunoscut si recunoscut în mai mult de 100 de tãri de pe toate meridianele mapamondului”, spun organizatorii, cei de la Asociatia Club Sportiv Hai la Miscare. Motociclistii vor fi prezenti la Petrila  în zilele de 24 si 28 iulie. Organizatorii competitiei  le solicitã autoritãtilor petrilene sã caute, în  continuare, noi trasee pentru editia din anul viitor a concursului.
“Dupã startul ceremonial din Piata Mare (Sibiu-n.r.), pe 24 iulie urmeazã startul propriu-zis în raliu, dimineata fiind programate calificãrile pentru Prolog si, începând cu ora 17.00, finalele. Prologul este showul urban în urma cãruia se stabileste ordinea de start pentru prima dintre cele patru zile de off-road. Cum editia 2018 se doreste a fi una epicã, traseul din acest an este unul care va rãmâne cu sigurantã în memoria concurentilor. Odatã încheiatã aventura urbanã, urmeazã patru zile de off-road – în acest an traseul a trei dintre ele ajunge în zona Petrosani, urmând sã se parcurgã chiar si sectiuni din mine dezafectate”, se aratã într-un comunicat. Petrila a mai fost si în trecut parte din acest proiect. La acel moment, motociclistii au avut de parcurs un traseu prin incinta unitãtii miniere din localitate.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.