Bãut, fãrã permis si arestat la domiciliu, dar se plimba cu masina pe stradã. Este vorba despre un tânãr în vârstã de 20 de ani, din comuna Sîntãmãria-Orlea, depistat de politistii rutieri în trafic, pe raza municipiului Hunedoara conducând un autoturism înmatriculat în Marea Britanie.
În momentul în care a fost oprit, politistii au avut marea  surprizã sã constate cã tânãrul  nu este detinãtor de permis de  conducere, iar în urma testãrii, aparatul alcooltest a indicat o  concentratie de 0,17 mg/l, alcool în aerul expirat. În plus, tânãrul figura în bazele de date ca  beneficiar al mãsurii arestului la domiciliu (fiind cercetat pentru alte infractiuni de conducere a unui autovehicul fãrã a poseda permis de conducere).
Pe tânãrului, politistii au întocmit un nou dosar de  cercetare penalã si au luat mãsura preventivã a retinerii pentru o perioadã de 24 de ore, acesta urmând sã fie prezentat magistratilor Parchetului de pe lângã Judecãtoria Hunedoara, cu  propunere de arestare preventivã. Si, din neferice, nu este un caz singular depistat în trafic de politistii hunedoreni. Alti doi tineri s-au ales cu dosare penale dupã ce, în timp ce conduceau au fãcut accidente. La Lupeni, un tânãr în vârstã de 20 de ani, în timp ce manevra cu spatele un autoturism pe strada Viitorului, din municipiul Lupeni, a lovit o femeie în vârstã de 51 de ani, din Lupeni, care se angajase în traversarea strãzii, pe la coltul intersectiei strãzilor Viitorului cu Tineretului. În urma accidentului rutier a rezultat rãnirea usoarã a femeii. Iar la Vulcan, un tânãr tot de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada General Vasile Milea,  din Petrosani, din directia Piata Victoriei spre strada Maleia, a efectuat o depãsire neregulamentarã a autoturismului condus de un bãrbat în vârstã  de 57 de ani, din municipiul Petrosani, pe care l-a acrosat.  În urma evenimentului rutier a rezultat rãnirea usoarã a conducãtorului auto în vârstã de 57 de ani si a unei minore în vârstã de 12 ani, din Petrosani, pasagerã în autoturismul condus de acesta. Pentru o circulatie rutierã în sigurantã, politistii le recomandã conducãtorilor auto sã circule prudent, sã nu efectueze depãsiri riscante, sã îsi pãstreze rãbdarea pe tronsoanele aglomerate, sã manifeste respect fatã de ceilalti participanti la trafic si sã mentinã în mers o distantã  suficient de mare, pentru a nu fi implicati în evenimente rutiere.